Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
alper mert de aynı rakamları yazmış
Sizin yapacağınız işin ben ta alt yapı hocasiyla devam etseydiniz bari vizyonuna soktuklarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper mert de aynı rakamları yazmış
O sezonda oynattigi maca orantili diyor ama?Sözleşmesinde fesih olursa da bonusları alır maddesi vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 163594
Sözleşmesinde fesih olursa da bonusları alır maddesi vardı.
O sezonda oynattigi maca orantili diyor ama?
Madde 4. Avrupa bonusunda yazmıyordu sanırım. 22/23'ünü çekememiştim.0 euro alır heis buna göre
Haber doğruysa güzel gelişme
artık oyuncu satmayı öğreniyoruz demektir bu
Sözleşmesinde fesih olursa da bonusları alır maddesi vardı.
0 euro alır heis buna göre
Kerem bu sezon kalırsa muhtemelen değer kaybeder gibi.kerem büyük ihtimalle kalacak diyorlar
Tek taraflı fesih yapmazsak bir sıkıntı çıkmayacak gibi. İşi yokuşa sürer mi bilmiyorum. En kötü askıya almak lazım. O 4 milyon brüt olabilir.yok 22-23 sezonu için olan bonusu alır takım başında olmasada - bu konu geçmişti TD ler fifaya gidiyor "beni tutsalardı ben bunu kazanırdım hazırlıkları yapmıştım" falan diyerek o bonusu koparıyorlar ve haklı çııkıyorlar işin içinden diye edi ile büdü yaptıydı muhabbetini.
yani bütün total ile beraber +200k yi da istiyor demekki - son resmi maçtan sonra 30 gün içinde diyor sonunda yani 2023 haziranı falana denk gelen bir durum - ki zaten 10 ay maaş verirken sonuncusu haziran olacaktır orda ekleniyor üzerine (150k ise maaş aylı +200k champ bonus gibi 2023 haziran ayı için)
Bize o limiti veren fetöcü kim? Daha çok borçlanmamalı kimse.Harcama limitimiz 1 milyar 586 milyon. Son kuruşuna kadar harcayalim