- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bu ne ya neden güzel forma çıkmıyor Drogbalı dönemde ki gibi
Bu baya iyi alirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bizim taraftarlar Drogbali dönemdeki her şeyi özlüyor ordaki forma evet güzeldi ama onu bu kadar unutulmaz yapan o dönemki her şeyi bu kadar hatırlanır kılan şey insanların o kadroya o dönem yaşanan başarılara duyduğu ozlemden dolayı 2002-2003 yılında altın rengi bir formamız vardı mesela mükemmel bir formaydi ama çoğu kişi hatırlamaz çünkü dönem başarısız bir dönemdiBu ne ya neden güzel forma çıkmıyor Drogbalı dönemde ki gibi
yok 22-23 sezonu için olan bonusu alır takım başında olmasada - bu konu geçmişti TD ler fifaya gidiyor "beni tutsalardı ben bunu kazanırdım hazırlıkları yapmıştım" falan diyerek o bonusu koparıyorlar ve haklı çııkıyorlar işin içinden diye edi ile büdü yaptıydı muhabbetini.
yani bütün total ile beraber +200k yi da istiyor demekki - son resmi maçtan sonra 30 gün içinde diyor sonunda yani 2023 haziranı falana denk gelen bir durum - ki zaten 10 ay maaş verirken sonuncusu haziran olacaktır orda ekleniyor üzerine (150k ise maaş aylı +200k champ bonus gibi 2023 haziran ayı için)
Drogbalı dönemde ki forma çok güzeldi.Bence bizim taraftarlar Drogbali dönemdeki her şeyi özlüyor ordaki forma evet güzeldi ama onu bu kadar unutulmaz yapan o dönemki her şeyi bu kadar hatırlanır kılan şey insanların o kadroya o dönem yaşanan başarılara duyduğu ozlemden dolayı 2002-2003 yılında altın rengi bir formamız vardı mesela mükemmel bir formaydi ama çoğu kişi hatırlamaz çünkü dönem başarısız bir dönemdi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ha sen şurdan giriyorsun "Champ bonusuna kaç maçta participate ettiyse o oranla verilecek" ama fesih olursa 0 maçta olacağı için diyorsun.Alamayacağı açık bir şekilde ifade edilmiş rtaş.
torrentin tazminatı 307.605.875,00 Japon Yeni ediyor
torrentten acıklama gelmiş knk