Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.808
- 109.641
- 4.878
Rennes, West Ham’a sattigi stoper Aguerd’in yerini Kaan Ayhan ile doldurmak istiyor
dün de kim'i yazmışlardı fenerden alakasız 2 profil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rennes, West Ham’a sattigi stoper Aguerd’in yerini Kaan Ayhan ile doldurmak istiyor
Ellerine 35 Milyon geçmiş transferden ne Kaan Ayhan'ı kardeşim. Bize bırakın.
ben bizim satacaklarımız diye biliyorum o şifrelemeyispot'a çıkacaklar derken satacağımız topçuları mı yoksa boşa çıkacak futbolcuları mı kastetmiş anlamadım orayı.
Cenk iyi bir dönem olacak diyormuş Arabistan dediği talisca onu anladım
da yatak odası salon vs nereydi unuttum birde satış olacak diyor
tekrar okudugumda ben de o anlamı cıkardım. editlemeden 1sn önce alıntıladın üstatben bizim satacaklarımız diye biliyorum o şifrelemeyi
Bunlar ne iş bizim her isteğidimizi istemek falan trabzona ayar olmaya başladım.ÖZEL | Milli futbolcular Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün formasını giydiği Sassuolo'nun Sportif Direktörü Giovanni Rossi, SABAH Spor'a konuştu: "Kaan Ayhan ve Mert Müldür için Türkiye'den çok sayıda teklif aldık. Şu an için gelen her teklifi değerlendiriyoruz."
Yunus Emre Sel: Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün ismi Türk takımlarıyla çok anılmaya başlandı. Türkiye'de özellikle Galatasaray ve Trabzonspor iki isimle ilgileniyordu.
@yunusemresel
Bunlar ne iş bizim her isteğidimizi istemek falan trabzona ayar olmaya başladım.
aboubakar'ı da kastetmiş olabilir ha
Sağ bek aldılar neyse ki. Kaan'ı da alabiliyorsak alsak iyi olur.Bunlar ne iş bizim her isteğidimizi istemek falan trabzona ayar olmaya başladım.
Eğer voledeki heriften bahsediyorsan bu şekilde de yasak o.Yasakli kaynak:
Mert Muldur icin resmi teklif yapmisiz.
O talisca reis daha önce taliscayı diyen birini iki kez retweet etmişti.aboubakar'ı da kastetmiş olabilir ha
aboubakar'ı da kastetmiş olabilir ha