Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.059
- 59.772
- 3.473
Kafayi istatistikle bozmus ya ayrintilarda kayboluyor kamilin tekiNe zaman izlesem 442 övuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafayi istatistikle bozmus ya ayrintilarda kayboluyor kamilin tekiNe zaman izlesem 442 övuyor
acunu mu aldık dominik bayragı
Freiburg’un forvet?Unique lafı geçmiş ama o firmadaki oyunculardan olurlu görünen tek kişi yok.
HeCiddimi bu soru
daha cok 4-4-2nin caliskan forveti, yetenegi kisitli.Bir tane de Lucas Holer diye birisi var.
antalya - beşiktaş maçını izlemiştim. bayağı gol kaçırdı. çok kazma
Onun icin yazdim, Okan da oyle oynatmiyor mu?daha cok 4-4-2nin caliskan forveti, yetenegi kisitli.
maçlara gittiğini söylüyor bu adama birşey diyemem ama twitterda istatistik veri cart curt takılan scout tayfanın çoğu maçları izlemiyor bile. izleyeyip de o yorumları yapıyorlarsa faciaKafayi istatistikle bozmus ya ayrintilarda kayboluyor kamilin teki
Crivelli’yi anımsatmıyor mu?daha cok 4-4-2nin caliskan forveti, yetenegi kisitli.
Fos cikmaz da kimse 16-18 jk performansi beklemesin oldu da geldi
kanka haji wrightla ilgileniyomuşuz ne düşünüyorsun bu konu hakkındaPva giderse sol beke creswell olabilir sozlesmesi bitiyormus 30 haziran
Yaw onuda bosver bizim ligimzi neye gore kime gore Çin vee arap liginden iti goruyorlar bence bi fark yok.Çinde oynuyordu daha 1 senedir mi ne arabistana gitti parayı çin az vermeye başladı diye ne 5 senedir arabistanı yav ayrıca her şey bitti aldık da istememek mi kaldı.
komik bir topçu değil miydi yaw nuri geldikten sonra hiç izlemedim gerçi de öncesinde baya sövülüyordu sanki burada?kanka haji wrightla ilgileniyomuşuz ne düşünüyorsun bu konu hakkında