Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan alemdar mümkün mü
a.webp

ee baktım bu talişka nın 2024 e kadar sözleşmesi var gözüküyor ne iş ben boşta sandım kulübü bırakmaz ki

11 için alınacak oyuncular kesinlikle olabildiğince üst seviye olmalı ki acabalı maçlar izlemeyelim.takım yener geçer diyecek türden olmalı.yedek olarakta açıkçası şu ekonomik durum yüzünden olmasaydı as oyuncu bi tık altı kalitesi olması gerekirki ligde şampiyonluk gelirse avrupa kupasında başarıyı düşünürken hayal olarak kalmasın.ben malesef tr futbolundan hiç bişey beklemiyorum günlük başarıdan başka.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hajı iyi olabilir de Mohammed Cagne Gomis var elinde bari kalite olarak skora katkı olarak şunlardan 2 kat kaliteli verimli biri olsaydı.

Gomis’i 1.5 yilligina aldik adam gelecek sezon garanti kalacak bazilari yollayalim diyor nereye yolluyorsun

Mostafa ve Diagne ikilisi ayni anda satilmazsa forvet transferini unutun

Jin-Ho Jo ile birlikte 4 yolcu
Sarı-kırmızılı kulübün yeni hissedarı Rasmus Ankersen'in Danimarka'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldiği iddia edildi. İspanyol gazetesi Marca'ya göre Danimarka'da bir araya gelen ikili Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan genç yıldız adayları Jin-Ho Jo, Çağtay Kurukalıp, Ensar Brahic ve Melih Bostan'ın Göz-Göz'e kiralanması konusunda anlaşma sağladı.

Son kararı Göztepe verecek
Transferle ilgili son kararı Ankersen ve yeni teknik direktör verecek. Hücumcu Ensar (18) Partizan altyapısından, Güney Koreli orta saha Jin Ho (18) Jeonbuk'tan yakın zamanda Fenerbahçe'ye katılırken, sol bek Cağtay (20) geçen yıl Kasımpaşa'dan transfer olmuştu. Forvet Melih Bostan (18) ise Fenerbahçe U-19 Takımı'nda kendine yer bulmuştu.

Jean Michael Seri is meeting with Hull City owner Acun Ilicali in Istanbul today as the club look to close in on securing the services of the Ivory Coast international. Hull Live can also report that a rumoured rival bid for his services from Turkish team Galatasaray, who he spent a season on loan with in 2019/20, is understood to be inaccurate.

ulan acoun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt