Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jin-Ho Jo ile birlikte 4 yolcu
Sarı-kırmızılı kulübün yeni hissedarı Rasmus Ankersen'in Danimarka'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldiği iddia edildi. İspanyol gazetesi Marca'ya göre Danimarka'da bir araya gelen ikili Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan genç yıldız adayları Jin-Ho Jo, Çağtay Kurukalıp, Ensar Brahic ve Melih Bostan'ın Göz-Göz'e kiralanması konusunda anlaşma sağladı.

Son kararı Göztepe verecek
Transferle ilgili son kararı Ankersen ve yeni teknik direktör verecek. Hücumcu Ensar (18) Partizan altyapısından, Güney Koreli orta saha Jin Ho (18) Jeonbuk'tan yakın zamanda Fenerbahçe'ye katılırken, sol bek Cağtay (20) geçen yıl Kasımpaşa'dan transfer olmuştu. Forvet Melih Bostan (18) ise Fenerbahçe U-19 Takımı'nda kendine yer bulmuştu.
biz niye çinli topçu almıyoruz hayri ahberd

Gueye maasta ucmazsa gelir turkiyeye musluman ulkesi diye. Fransada baya baski gördu son zamanlar
Evet arkadaslar biraz dusundum tasindim. PSG orta sahada buyuk temizlik yapacak

Paredes, Pereira, Wijnaldum, Gueye, Herrera, Ebimbe hepsinin ayrilmasina izin verecekler

Bunlardan biri bize duser bence. Tahminim Gueye. Homofobik oldugu icin Avrupalilar burun kiviracaktir

Pereira haric hepsinin kontrati bir ya da iki sene sonra bitiyor. PSG zengin kulup bonservis zor olmaz

Yalniz ikna zor olur maaslar da tuzlu olur. Cenk Ergun sever bu tip transferleri

Jean Michael Seri is meeting with Hull City owner Acun Ilicali in Istanbul today as the club look to close in on securing the services of the Ivory Coast international. Hull Live can also report that a rumoured rival bid for his services from Turkish team Galatasaray, who he spent a season on loan with in 2019/20, is understood to be inaccurate.

ulan acoun
Traore-Seri ortasahası he

amerikalı hacıyı almak yerine bizim mustafa'ya 1 sezon daha verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt