Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BESIKTAS da iyi kadro kuruyor bizim eskilerle muleka worhsost falan da alirlarsa artik yarista olmamiz icin bizim ust duzey oyuncu transfer etmemiz gerekir oyle kariyersiz oyuncu ile rus ruletine giremeyiz

Cenk Abdülkerim ve Halil Akbunar icin gidip 5-6 milyon euro harcarsa pis söverim. Sensibile kalsaydi keske deriz o zaman. Adam o ikiliyi adam gibi tanimiyordur bile

Afbeelding
Afbeelding
benkollar yerine V yakada yapardım parçalı efekti

kollara yapmak işin basitine kaçmak gibi geliyor bana .

Hatta V yakada yapardım - kol ucunda çok daha kibar ince sarı kırımzı geçerdim (konçtada koldaki şekil olurdu )

Cenk Abdülkerim ve Halil Akbunar icin gidip 5-6 milyon euro harcarsa pis söverim. Sensibile kalsaydi keske deriz o zaman. Adam o ikiliyi adam gibi tanimiyordur bile
Nevzat Dindar yem olarak bir sürü isim ortaya atılacak dedi. Temkinli olmak lazım. Galeyana gelmeyin.

Marco gul öldu yeni kral okun buruk. Biat ettirecek kendisine. Zaten zamaninda tokatlamis bu marco gulu

gozlemledigim kadariyla marco rose bayagi fazla hype lendi son donemde portallerde. alman ekolu olmasindan mutevellit.....
son sezonu ilginc sekilde es gecilerek yapilan yanilgiya dusurucu yorumlara da yanit vermemeyi dusundum.
hocanin bahane/kulp ornklerinde bir bolum vardi sasirmistim, yok cok sakatlik yasadi takimi,,yoksa boyle olmazdi vsvs.
ki,kendisi de buna benzer bir sey dedikten sonraki surecte *gonderildi.

bu bahane olmamali. heleki bvb, galatasaray kalibresinde buyuk takimlar ozelinde. bizim her sezon,hatta sampiyonluklar yasadigimiz sezonlarda bile onemli sakatliklar bolca yasadigimiz oldu. neticeye bir sekilde ulasmistik oyle veya boyle. en azindan uefa da vs bile belli bir yere kadar gittik. bvb son sezon ligin tepe 8 takimi icerisinde en fazla gol yiyen takimi oldu. bunun bahanese sakatlik oldu- ile aciklanmasi kabul edilemezdi. edilmedi de.

*okan buruk'a burun kivrilmasini da suan saglikli yorumlamak cok zor....(son kendisinde karar kilinanan dek) < - > fatih terim hocamizi tekrardan gormek isteyenler, yabanci hoca isteyenler , alman ekolu isteyenler vs vb dolayli kaotik bir yorum akisi oldu portallerde,forumumuz ,gssozluk ve de buraya eklenen twitt linkleri dahil olmak kaydiyla...

okan buruk hocanin calistirdigi takimlardaki kadrolari ayri degerlendirmek mantikli olur diye dusunuyorum.
akhisar da ,rize de eldeki kadro ile sampiyonluga oynamasi versus basaksehir ile uefa cikis, ligde kazandigi donemki sampiyonluktaki kadrosu,,,versus bizimle olasi kuracagi kadro denklemi. bizdeki taraftar destegi ile kanimca mevcut gecmisteki performansinin bir tik ustunu gormesi olagan bence. lig disinda, ozellikle avrupa kupalarinda.,. < -> sayet taraftarlarimiz ve camia gecmiste kalmayip , hocaya her halukarda destek verirse - o gucle basaramayacagimiz sinav olmadigini hissediyorum -umuyorum.

resmiyete dussun hoca konusu, detaylica yorumlariz hep birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt