- 3 Haziran 2015
- 57.114
- 66.271
- 4.143
Benim bildigim febe 3 gösterip 9 teklif etmistirYasaklı gazeteci: Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı için yaptığı teklifi bonuslarla beraber 3 milyon euro'ya çıkardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildigim febe 3 gösterip 9 teklif etmistirYasaklı gazeteci: Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı için yaptığı teklifi bonuslarla beraber 3 milyon euro'ya çıkardı.
benkollar yerine V yakada yapardım parçalı efekti
leş gibi oynayacağından şüphen olmasın sn. ÖLMEZSana sövücem
BESIKTAS da iyi kadro kuruyor bizim eskilerle muleka worhsost falan da alirlarsa artik yarista olmamiz icin bizim ust duzey oyuncu transfer etmemiz gerekir oyle kariyersiz oyuncu ile rus ruletine giremeyiz
Biri free birinin bonservisi var yav.Ya ne baldesi kardesim 2 yas daha genc henry duruyor kendisini Bu ligte ispatlamis bize uyan bir adam ne macerasi ya indiana jones muyuz
Bu balde gay değil mi ne yapcaz bu adamı
medyanın ağzına malzeme vericez yine
Bu hesap güvenilir miydi
Gay ise medyanın ağzına verebilirBu balde gay değil mi ne yapcaz bu adamı
Free ama imza parasi Belki de kadro disi kalmis henrynin bonservisinden fazla olabilirBiri free birinin bonservisi var yav.
Nevzat Dindar yem olarak bir sürü isim ortaya atılacak dedi. Temkinli olmak lazım. Galeyana gelmeyin.Cenk Abdülkerim ve Halil Akbunar icin gidip 5-6 milyon euro harcarsa pis söverim. Sensibile kalsaydi keske deriz o zaman. Adam o ikiliyi adam gibi tanimiyordur bile
Gueye keita balde muthis ikili olur dorusuGueye’yi de alıp kapıştırıcaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gay değil knk ne alakaBu balde gay değil mi ne yapcaz bu adamı
Marco gul öldu yeni kral okun buruk. Biat ettirecek kendisine. Zaten zamaninda tokatlamis bu marco gulu
Alanyaspor alsın, bize ne üstat Keita'dan.keita gay değil. arkadaşıyla birlikte gazetecileri trollemişler