Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gibi bir futbolcu ihtimali varken ondan rol çalmaya çalışan ikinci bir forvetle oynayamazsınız. Yani Dembele veya o ayarda bir isimle anlaşma çok zor ve anlamsız olur benim düşüncem. Adam gelse yedek bırakamazsın, oynatsan İcardi isyan eder olmaz yani. İcardi bize önünde sonunda gelecek. Bu durumda biz bu sene artık yedek kalmayı kabul edebilecek forvetlere yönelmeliyiz. Sözgelimi bu sene Gomis iyi bir örnekti.

Sene sonuna kadar 10-15 maç oynayacak görevini yapacak sorunsuz bir yedek lazım bize. Ben olsam gidip direk Umut Nayor'ı alırdım. Pivot özellikleri var, pres gücü iyi, iyi oyuncu aynı zamanda İcardi'nin yedeği olmayı kabul eder. Umut iyi bir alternatif bence değerlendirilmeli.

1686759088216.webp

Icardi gelene kadar sendeyiz BAYım

Dün haberi yapılan Duvan Zapata çok iyi santrafor.
Atalanta'da bu sene hem tek santrafor hem de Hojlund ve Muriel'le birlikte çift santrafor oynamış.
Bu sezon içinde sakatlıklar geçirmiş ve biri 6 hafta, biri 3 hafta ve son olarak 3 hafta olmak üzere sahalardan uzak kalmış. O yüzden bu sene gol ve asist performansı düşük kalmış.
Normalde Seri A'da her sezon ortalama 15 gol ve 7-8 asist yapan bir oyuncu.
Çok iyi oyuncu ama tabi sakatlık ve fiziksel durumunu dikkatlice araştırmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt