Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Nayır şart oğlu şart forvet yokluğunu geçtim pivot santrafor bulunması lazım kadroda. Umut Bulut etkisi yapabilir karakteri de düzgün bi adam

Umut Nayir bence iyi oyuncu ama ona verilecek süreyi forvette Barış'a versek daha güzel olurdu. Icardi + alternatif yabancı forvet ve Barış rotasyonu ideal geliyor bana.

Bu sene Nelson'u hava toplarında belki de en fazla zorlayan santrafordu Umut Nayır.Oyun doldur boşalta döndüğü zaman ya da İcardinin yanına 2. forvet atmak istediğin zaman kullanabilirsin.3. forvete Aubemeyang alacak halimiz yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230614_192853_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230614_192853_Samsung Internet.webp
    30 KB · Görüntüleme: 49
hala space odasında ''gs algı ile şampiyon oldu'' diyen var ya :asd: neyse bu kafa ile devam etsinler inşAllah : )

Braga brumaya 6.5 u nasıl vermiş biri bana anlatsin
Yaw bunlar ayak oyunu kimse vermez Brumaya 6.5 falan. 2 bonusu vardır maaşını da biz ödeyelim bonservis gösterelim demişlerdir oldu bitti işte. Bunlar FFP'yi arkadan dolaşma taktikleri.

He bu arada bunu yapanlara çok kızamıyorum çünkü UEFA FFP konusunda adaletli değil. Bir futbolcunun 222 milyon Euro ödeyip kendi bonservisini alması mümkün mü değil? O halde neden PSG'yi Real'i City'i araştırmayan UEFA iş fenere bjkye Galatasaray'a veya daha az isimli takımlara gelince aslan kesiliyor. Normal hareketler bunlar yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt