Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
florya_galatasaray_in_yeni_genc_yetenegi_konusuyor_h3092_3a4d8.jpg

Paso yaşlı satılamayacak adam alma işinden vazgeçelim bence Nelsson-Boey örnekleri ortada, Zapata’ya falan gerek yok

Mostafa mohammed adlı çöp topçuya çöp dediğim için hala başlığından atılmış durumdayım

Komik

İcardi-İheanacho-Umut Nayır-Barış Alper alın size gayet ideal bir rotasyonu.İcardi baba forvet,İheanacho oyun kurucu becerileri olan yeri geldiği zaman orta sahalaşabilecek forvet,Umut çalışkan-pivot,Barış Alper koşucu forvet.

şu an forvette yalın dilekten gerisi yalan.baglantı oyunu içinde çok iyi,fiziği de güçlü ve toplada katediyo.bakalım okan buruk kampa alacak mı?şu an amerikada olan eski futbolcu arkadası kadar etkili yalın

Hedefi Avrupa'da Kupa olan takımın taraftarının forvet isteği: Umut Nayir

Umut Nayır Galatasaray'ın ne as forveti ne de 1. yedek forveti olabilir. 3. forvet olarakta gereksiz iş. Barış ,Mertens,Zaniolo forvet oynayabiliyor. Umut oynayacagi takıma gitsin. Süper lig de bir sene kendini gösteren yerli yi almak vasatlik göstergesidir. Geçen yıl kurduğumuz kadro ile bu vasatlıkları bıraktık biz. Umut Nayır tam fener transferidir.

Rennes, Nantes forması giyen Ludovic Blas'ı kadrosuna katmak istiyor. [🔗RMC Sport]

yahu kampa götürülmedi diye laf ediyordun şimdi böyle diyorsun yapma allasen; transfer daha dadlu geliyor de işte
Yoo gelmiyor. Ben ayhanın çocukları yerine bu çocuğa şans verilmeli alt liglerde deli gibi mücadele ediyor çalışıyor çabalıyor diyorum. Eğer Okan hoca beğenirse kadroda tutar, henüz yeterli değilse süperlige kiralarsın. Eğer orada yunus gibi kendini kanıtlarsa zaten direkt kadroya katılır. Süperligde kendini kanıtlamamış birini direkt kadroya koyalım demiyorum ama alt yapıdan çıkmışsa kıymet verelim diyorum.
Umut kendini süperlig seviyesinde kanıtladı yerli oyuncu tiplemesi olarak da pivot ayrıca pahalı değil gelmesi bana göre uygun

Umut Nayır Galatasaray'ın ne as forveti ne de 1. yedek forveti olabilir. 3. forvet olarakta gereksiz iş. Barış ,Mertens,Zaniolo forvet oynayabiliyor. Umut oynayacagi takıma gitsin. Süper lig de bir sene kendini gösteren yerli yi almak vasatlik göstergesidir. Geçen yıl kurduğumuz kadro ile bu vasatlıkları bıraktık biz. Umut Nayır tam fener transferidir.

Mertens yaşından dolayi o mevkide zor oynar Zaniolonun gitme ihtimali de var

Umut konusunda notr'um. Adaşi Bozok daha iyi olur ama TS bize satmamak icin bir yerini yirtar gene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt