Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim
Sokucu bir tipi var bundan olurBaran Demiroglou
Tamam anladim
@Ahmet Usta hazırlan göreve gidiyorsunTamam anladim
Bu nobette bir gelisme olmazsa aksiyon aliriz.
Bu çocuğa şans vermeliyiz. Almanya'daki turnava'da baran'ı izleyen çok scout vardı.
Yoo gelmiyor. Ben ayhanın çocukları yerine bu çocuğa şans verilmeli alt liglerde deli gibi mücadele ediyor çalışıyor çabalıyor diyorum. Eğer Okan hoca beğenirse kadroda tutar, henüz yeterli değilse süperlige kiralarsın. Eğer orada yunus gibi kendini kanıtlarsa zaten direkt kadroya katılır. Süperligde kendini kanıtlamamış birini direkt kadroya koyalım demiyorum ama alt yapıdan çıkmışsa kıymet verelim diyorum.yahu kampa götürülmedi diye laf ediyordun şimdi böyle diyorsun yapma allasen; transfer daha dadlu geliyor de işte
Umut Nayır Galatasaray'ın ne as forveti ne de 1. yedek forveti olabilir. 3. forvet olarakta gereksiz iş. Barış ,Mertens,Zaniolo forvet oynayabiliyor. Umut oynayacagi takıma gitsin. Süper lig de bir sene kendini gösteren yerli yi almak vasatlik göstergesidir. Geçen yıl kurduğumuz kadro ile bu vasatlıkları bıraktık biz. Umut Nayır tam fener transferidir.