Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda bazi kadrolarda Boey ve Nelssonu tutup 30-40 milyon para harcayanlar vardi. Ben bankalar birligi anlasmasi yüzünden, bu sene bütcemizin baya kücük olacagini düsünüyorum.

Ha SL grublara kalirsak belki son haftalarda iyi bir firsat transferi gelebilir
Butcemiz 10-11 civari diye anladim .

Erden Timur: "Joao Felix yüzde yüz olmayacak. Yok öyle bir şey. Kiralama ücreti bizim transfer bütçemiz"

Paredesin olası transferinde Torreria 5 golude bulabilen sezonlar yaşadı
Serbest rolde çok fazla ceza alanı koşusu yapabiliyor
Rakibi önde bozma durumunda arkadan Parades de süpürür
Sadece oyun kurucu rolude bile dar alanda yetenekli bir 10 gerekli

Bizim alacagimiz gercekci oyuncular belli: Paredes, Blas, Zapata falan filan iste.

Yok Talisca, Lukaku, Merih Demiral, Felix, bunlarin aldigi maas olsun bonservis bedeli olsun ucuk rakamlar. Para icinde mi yuzuyoruz biz Arap takimlari gibi? Bunlar kesinlikle yok demesi iyi oldu. Artik biraz daha real isimlere gecebiliriz. Daha Icardi'yi alamadik henuz.
Parades'in maaşi da baya yüksekmiş öyle kolay transfer değil, çok uçtuk bir ara parades'e bile burun kıvırdı bu taraftar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden timur gecende demedi mi..bazi transferler agustosa sarkabilir diye,yildiz ve firsat transferleri.yine yildiz alacagiz ama agustosa kalacak belliki

90% tutturuyor yani benim takip ettigim kadariyla, olur ara sira boyle seyler.

misal tielemans
haber düşüyor

hemen görüşüldü diyor

yalan abicim hepsi yalan kimsenin birşey bildiği yok

gerçekten haberi olsa öyle bir topa girmez

tsimikasa 1 gün öncesinde çocuğun biri
menajeri trde diye yazdı

hemen tsimikasla görüşüyoruz yazdı

kardeşim burada senelerin kolpacısı var
kolpacı kolpacıyı 100 kmden tanır 😉

Paredesin olası transferinde Torreria 5 golude bulabilen sezonlar yaşadı
Serbest rolde çok fazla ceza alanı koşusu yapabiliyor
Rakibi önde bozma durumunda arkadan Parades de süpürür
Sadece oyun kurucu rolude bile dar alanda yetenekli bir 10 gerekli
Torreira'nin en önemli meziyetlerinden birisi ön alan baskısı, Arsenal de bu rolü vermişti emery.
Ama oliviera olduğu için bunu pek yapamadi bu sezon

Parades'in maaşi da baya yüksekmiş öyle kolay transfer değil, çok uçtuk bir ara parades'e bile burun kıvırdı bu taraftar

Oradaki fark; PSG elinden cikarmak istiyor hatta bonservis bedeli almadan tum maasini karsilayacak biri cikarsa birakacak diyor Fransiz kaynaklar. Belki maas konusunda 50-50 yapariz 1 senelik sonraki sezonlar icin bizim butcemize uygun maas ile anlasilir. 1 sene sonra serbest kaliyor PSG'deki maasi bir daha hayatinda alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt