Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok ikna edici konusuyor. Su an biz transfer yapmayacagiz dese kuzu gibi gözlerine bakar tamam baskanim derimErden timur sov yapacak çünkü
Yukseleni akrep cunkuCok ikna edici konusuyor. Su an biz transfer yapmayacagiz dese kuzu gibi gözlerine bakar tamam baskanim derim
Butcemiz 10-11 civari diye anladim .Burda bazi kadrolarda Boey ve Nelssonu tutup 30-40 milyon para harcayanlar vardi. Ben bankalar birligi anlasmasi yüzünden, bu sene bütcemizin baya kücük olacagini düsünüyorum.
Ha SL grublara kalirsak belki son haftalarda iyi bir firsat transferi gelebilir
Salim Manav haberi
Parades'in maaşi da baya yüksekmiş öyle kolay transfer değil, çok uçtuk bir ara parades'e bile burun kıvırdı bu taraftarBizim alacagimiz gercekci oyuncular belli: Paredes, Blas, Zapata falan filan iste.
Yok Talisca, Lukaku, Merih Demiral, Felix, bunlarin aldigi maas olsun bonservis bedeli olsun ucuk rakamlar. Para icinde mi yuzuyoruz biz Arap takimlari gibi? Bunlar kesinlikle yok demesi iyi oldu. Artik biraz daha real isimlere gecebiliriz. Daha Icardi'yi alamadik henuz.
Olmuşken tits olsun.Tit istiyoruz
Yukseleni akrep cunku
90% tutturuyor yani benim takip ettigim kadariyla, olur ara sira boyle seyler.
Torreira'nin en önemli meziyetlerinden birisi ön alan baskısı, Arsenal de bu rolü vermişti emery.Paredesin olası transferinde Torreria 5 golude bulabilen sezonlar yaşadı
Serbest rolde çok fazla ceza alanı koşusu yapabiliyor
Rakibi önde bozma durumunda arkadan Parades de süpürür
Sadece oyun kurucu rolude bile dar alanda yetenekli bir 10 gerekli
Oradaki fark; PSG elinden cikarmak istiyor hatta bonservis bedeli almadan tum maasini karsilayacak biri cikarsa birakacak diyor Fransiz kaynaklar. Belki maas konusunda 50-50 yapariz 1 senelik sonraki sezonlar icin bizim butcemize uygun maas ile anlasilir. 1 sene sonra serbest kaliyor PSG'deki maasi bir daha hayatinda alamaz.Parades'in maaşi da baya yüksekmiş öyle kolay transfer değil, çok uçtuk bir ara parades'e bile burun kıvırdı bu taraftar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan burugun merkuru akrep,nasil anlasmasin.merkur yukselen kavusumu var ordaAkrep ve terazi anlaşamaz genelde okan hocayla araları cok iyi buna ne diyorsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi