Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parades'i öyle orta sahada bekleyip sağa sola top atan biri sanan yoktur umarım

Bizim alacagimiz gercekci oyuncular belli: Paredes, Blas, Zapata falan filan iste.

Yok Talisca, Lukaku, Merih Demiral, Felix, bunlarin aldigi maas olsun bonservis bedeli olsun ucuk rakamlar. Para icinde mi yuzuyoruz biz Arap takimlari gibi? Bunlar kesinlikle yok demesi iyi oldu. Artik biraz daha real isimlere gecebiliriz. Daha Icardi'yi alamadik henuz.
Araplar yüzünden Transfer bütçesinin yüzde 70-75 ini icardiye yatıracağımız hissiyatına katıldım bu konuşmalardan sonra biraz bu konuda ne düşünüyorsun admirim.

Paredesin videosunu koyayimda psg zamanından gorun.bu bizim campos gelince yanmis cocugun basi icardi ilen

Terimspor Terim mi acaba

IMG_9154.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araplar yüzünden Transfer bütçesinin yüzde 70-75 ini icardiye yatıracağımız hissiyatına katıldım bu konuşmalardan sonra biraz bu konuda ne düşünüyorsun admirim.
Sponsorlar bir kismini halledecekmis dedi Erden bey, olmazsa aradaki farki kendi bile vermeye hazir yeterki tum yuk kulubun uzerinde olmasin istiyor. Yani salliyorum Icardi 7 milyon euro maasa gelirim derse bizim kulubun kasasindan o rakamin zaten cikmasi imkansiz. Yav soyle dusunun: sampiyon olduk aldigimiz toplam para 9 milyon euro :D

Belki 4 milyon euroyu kasadan gosterirler diger kismi da disaridan sponsorlar oder. Bu bonservisi icinde gecerli.

Bu arada Tielemans yalan falan değildi gayet de uğraşıldı ama Erden Timur Galatasaray menfaatleri gereği ya da gurur kaynaklı görüşmedik diyor. Okan Hoca canlı yayında çıktı açıkladı. Tabi o programdan sonra Okan Hoca bir daha transfer konuşmadı fazla, muhtemelen bir uyarı gelmiştir.

Açıklayacağım dediği bilgi ve kayıtları federasyon seçimi sonrasında açıklayacakmış. Ama bunu söylemek için 5 dakika konuştu da konuştu. Bir an geçiştirecek sandım. :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt