- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Parades'i öyle orta sahada bekleyip sağa sola top atan biri sanan yoktur umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplar yüzünden Transfer bütçesinin yüzde 70-75 ini icardiye yatıracağımız hissiyatına katıldım bu konuşmalardan sonra biraz bu konuda ne düşünüyorsun admirim.Bizim alacagimiz gercekci oyuncular belli: Paredes, Blas, Zapata falan filan iste.
Yok Talisca, Lukaku, Merih Demiral, Felix, bunlarin aldigi maas olsun bonservis bedeli olsun ucuk rakamlar. Para icinde mi yuzuyoruz biz Arap takimlari gibi? Bunlar kesinlikle yok demesi iyi oldu. Artik biraz daha real isimlere gecebiliriz. Daha Icardi'yi alamadik henuz.
Hatırlamiyom abi,isin dusunce yaz bakarim yine sana.ama bu ara yogunum karilar kizlar ilenbenim burcum aslan yükselenimde aslan sergen
Transfer bütçemiz demedi oyuncuya verdiğimiz bonservis oluyor dedi sanırım.Butcemiz 10-11 civari diye anladim .
Erden Timur: "Joao Felix yüzde yüz olmayacak. Yok öyle bir şey. Kiralama ücreti bizim transfer bütçemiz"
Terimspor Terim mi acaba
bunlar boş işler
Sponsorlar bir kismini halledecekmis dedi Erden bey, olmazsa aradaki farki kendi bile vermeye hazir yeterki tum yuk kulubun uzerinde olmasin istiyor. Yani salliyorum Icardi 7 milyon euro maasa gelirim derse bizim kulubun kasasindan o rakamin zaten cikmasi imkansiz. Yav soyle dusunun: sampiyon olduk aldigimiz toplam para 9 milyon euroAraplar yüzünden Transfer bütçesinin yüzde 70-75 ini icardiye yatıracağımız hissiyatına katıldım bu konuşmalardan sonra biraz bu konuda ne düşünüyorsun admirim.
ben de aslanım <333benim burcum aslan yükselenimde aslan sergen
Zaniloda da aslan etkisi varben de aslanım <333