- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.058
- 4.338
koç a bi eşşek diyorlar bi efsane diyorlar bir ara mbappe lafı geçtiFb space odasında ali koç bu sezon yıldızları getirecek yıldızlarla oynucak gitmesi hata olur diyolar ahahdhssh
bunların devreler yanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koç a bi eşşek diyorlar bi efsane diyorlar bir ara mbappe lafı geçtiFb space odasında ali koç bu sezon yıldızları getirecek yıldızlarla oynucak gitmesi hata olur diyolar ahahdhssh
Arda'dan sonra Ferdi'de muhtemelen gider bunlardan sonrada muhtemelen Ali Koç 8+3 kalksın diye TFF binasının önüne sabah akşam kamp kurmaya gider.
geçen hafta mohammed kudus'un dugunu vardı. dugunde bile oynatmıyorlar.ajax ts'den de birini almıştı. oynatıyorlar mı onu
Ziyech topçu mudur? Topçunun dibidir ama Araptır abicim. Arap almayın artık.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav ha berberi ha arap aynı sey. bu da yeni moda oldu. burada insanların biz aslında yunan gocmeniyiz demesi gibi bunlar da berberi oldu.Berberi rtas arap degil
hazır trafik azalmışken linç yemelik bir fikir paylaşayım.
nelsson kalırsa değerinde bir düşmez olmaz. seneye yine iyi paraya satabiliriz.
ama boey için aynı fikirde değilim. bu sene kendi seviyesinin üzerinde oynadığını ve tam yüksek değeri bulmuşken elden çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. birden düşebileceğinden korkuyorum.
Kerem'e 16 verseler satmam onlar Arda'yı 17.5'a satıyorlar büyük vizyon farkı var.2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'naCango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo
![]()
yav ha berberi ha arap aynı sey. bu da yeni moda oldu. burada insanların biz aslında yunan gocmeniyiz demesi gibi bunlar da berberi oldu.
link at2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'naCango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo
![]()
Gir Cango'nun Twitter profiline ordan tıklalink at
Link gönder link bekliyorumGir Cango'nun Twitter profiline ordan tıkla![]()
yav fasta cezayirde saf berberi mi kalmıs? varsa da 100 bin kisi falandır. hepsi birbirinin icine karısmıs gitmis.Yok yav alakasi yok. Kuzey afrika nin bilinen en eski yerli halkidir. Dil, kültür falan degisik. Dinden haric araplarla alakalari yok. Araplari da pek sevmiyolar. Misal Zidane da cezayirli berberi. Arap degil.