Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'dan sonra Ferdi'de muhtemelen gider bunlardan sonrada muhtemelen Ali Koç 8+3 kalksın diye TFF binasının önüne sabah akşam kamp kurmaya gider.

bu arada ferdi gerçekten iyi bir topçu
çokda düzgün bir çocuk karakter olarak
abdulle dalaşması var ama olur o
futbol erkek sporu olur arada horozlanma

doğru bir kulup bulursa onun için çok daha iyi olur

hazır trafik azalmışken linç yemelik bir fikir paylaşayım.

nelsson kalırsa değerinde bir düşmez olmaz. seneye yine iyi paraya satabiliriz.

ama boey için aynı fikirde değilim. bu sene kendi seviyesinin üzerinde oynadığını ve tam yüksek değeri bulmuşken elden çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. birden düşebileceğinden korkuyorum.

ardayla bizim stadda dalga geçilmesi, ıslıklanması filan bence etki etti

türkiyenin starı, şirin çocuğu yaratma planları vardı

baktılar olmayacak hatta zarar görecek yemedi gitmeye karar verdiler

hazır trafik azalmışken linç yemelik bir fikir paylaşayım.

nelsson kalırsa değerinde bir düşmez olmaz. seneye yine iyi paraya satabiliriz.

ama boey için aynı fikirde değilim. bu sene kendi seviyesinin üzerinde oynadığını ve tam yüksek değeri bulmuşken elden çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. birden düşebileceğinden korkuyorum.

hiçde linçlik birşey değil

performansı birden bire düşmezde ama dizinde bir sakatlık sorunu vardı bunun o tetiklenebilir yine

2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'na :D Cango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo :D

2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'na :D Cango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo :D
Kerem'e 16 verseler satmam onlar Arda'yı 17.5'a satıyorlar büyük vizyon farkı var.

yav ha berberi ha arap aynı sey. bu da yeni moda oldu. burada insanların biz aslında yunan gocmeniyiz demesi gibi bunlar da berberi oldu.

Yok yav alakasi yok. Kuzey afrika nin bilinen en eski yerli halkidir. Dil, kültür falan degisik. Dinden haric araplarla alakalari yok. Araplari da pek sevmiyolar. Misal Zidane da cezayirli berberi. Arap degil.

200w.webp

Yok yav alakasi yok. Kuzey afrika nin bilinen en eski yerli halkidir. Dil, kültür falan degisik. Dinden haric araplarla alakalari yok. Araplari da pek sevmiyolar. Misal Zidane da cezayirli berberi. Arap degil.
yav fasta cezayirde saf berberi mi kalmıs? varsa da 100 bin kisi falandır. hepsi birbirinin icine karısmıs gitmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt