Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
12m€O herif Arda'nın gitme ihtimali olan Hollandayı alt üst etti bu sezon..Geri alma bedeli uçuk değilse dusunebilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12m€O herif Arda'nın gitme ihtimali olan Hollandayı alt üst etti bu sezon..Geri alma bedeli uçuk değilse dusunebilirler
Bilmiyorum artık bence de ama...Paredes için 3,6 fazla bence
Disiplin yok pek. Harit gibi bir oyuncu bence. Bir kaç hafta önce Aaronson ile birlikte Milli takimdan sutlanma noktasina gelmis zaten.
Ben pek emin degilim
Ekibimize beklerizMcKennie taraftarı coşturacak bir adam aradığı aile huzurunu bizde bulacaktır ..
Paredes.paredes?
ParedesKim bu?
ParedesDybala?
hem McKennie hem Paredes demek
Paredes
torreira nın yanına basıp gidecek bir otasaha lazım. misal kafası çalışan badou ndiaye tarzı.Parades gelsin ya torreira giderse olası bi durumda 6 no arayıp dururuz gene yoksa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Disiplin yok pek. Harit gibi bir oyuncu bence. Bir kaç hafta önce Aaronson ile birlikte Milli takimdan sutlanma noktasina gelmis zaten.
Ben pek emin degilim
torreira nın yanına basıp gidecek bir otasaha lazım. misal kafası çalışan badou ndiaye tarzı.
Hakim Ziyech baya ciddi bu arada.
On numara pozisyonunda çıktığı maç sayısı sağ kanadın iki katından daha fazla.
Zanioloyu merkezde hatta İcardi'ye (alınması durumunda) daha yakın merkezde kullandığımız varsayımında da playmaker kanat olması nedeniyle çok iyi bir hücum opsiyonu.
------Toreira Paredes
Zaniolo Ziyech Kerem
-------------İcardi
------Torreira Paredes
Ziyech Zaniolo Kerem
-------------İcardi
İkisini de dene tarafını seç.