Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Disiplin yok pek. Harit gibi bir oyuncu bence. Bir kaç hafta önce Aaronson ile birlikte Milli takimdan sutlanma noktasina gelmis zaten.

Ben pek emin degilim

Videolarda iyi duruyor, hem baya kuvvetli bir tip, hem de top taşıması var, aynı torreria gibi rakibi bozup çok top caliyor

IMG_9150.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parades gelsin ya torreira giderse olası bi durumda 6 no arayıp dururuz gene yoksa

Disiplin yok pek. Harit gibi bir oyuncu bence. Bir kaç hafta önce Aaronson ile birlikte Milli takimdan sutlanma noktasina gelmis zaten.

Ben pek emin degilim

Gördügüm maclarda begenmistim. Zaten gelirse bizimkiler karekter anilizini yapmistir. Torreira-McKennie is yapar gibime geliyo.

Hakim Ziyech baya ciddi bu arada.

On numara pozisyonunda çıktığı maç sayısı sağ kanadın iki katından daha fazla.

Zanioloyu merkezde hatta İcardi'ye (alınması durumunda) daha yakın merkezde kullandığımız varsayımında da playmaker kanat olması nedeniyle çok iyi bir hücum opsiyonu.

------Toreira Paredes
Zaniolo Ziyech Kerem
-------------İcardi

------Torreira Paredes
Ziyech Zaniolo Kerem
-------------İcardi

İkisini de dene tarafını seç.

McKennie için buralarda yazılan rakamları okusa Juveliler sırtlarına alıp yürüyerek getirirler herifi…

torreira nın yanına basıp gidecek bir otasaha lazım. misal kafası çalışan badou ndiaye tarzı.

Zaniolo kerem icardi ve forvet arkası oynuyor bizim takıma mertens geri dönmekten ciğer cıkıyordu torreira basıp gider pareses sigorta olur yer yer öndeki oyuncularıds rahatlatır bence

Hakim Ziyech baya ciddi bu arada.

On numara pozisyonunda çıktığı maç sayısı sağ kanadın iki katından daha fazla.

Zanioloyu merkezde hatta İcardi'ye (alınması durumunda) daha yakın merkezde kullandığımız varsayımında da playmaker kanat olması nedeniyle çok iyi bir hücum opsiyonu.

------Toreira Paredes
Zaniolo Ziyech Kerem
-------------İcardi

------Torreira Paredes
Ziyech Zaniolo Kerem
-------------İcardi

İkisini de dene tarafını seç.

bence iyi seçenek değil ikisi de

savunma zafiyetini geçtim

çizgiye inen oyuncumuz kalmaz böyle

herkes içeriye giren oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt