Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir takımı ne kadar seversen sev
evladının istikbalş için yapmayacağın şey yoktur

ardannn babasınnn yerine koydum kendimi

şu şartlarda bende aynısını yapardım

oğlun sana gelse dese baba sırf senin yüzünden kaldım bak boldu diye yıkar bir babayı bötle birşey

arda'nın annesinin böyle bi twit atması da saçma acaba böyle bir infial yaratacağını bile bile

acaba daha çok para koparmak için mi yapıyorlar fbden bilemedim

Arda'nın gidişine çok sevindim çünkü arda yerli kuralı için fenerin elini çok rahatlatiyordu. Şimdi bi de yabancı kaleci alicaklar ve ellerinde ferdi dışında kaliteli yerli yok. Arda'nın yerine kaliteli yerli de koyamayacaklar. Sadece bu yerli kuralı için bile Arda'nın gitmesine sevinilmeli yeteneğini vs geçtim.

İlk 11 inde ferdi irfan Samet akaydın yerlisi olan takım şampiyon olamaz.

Bizde de abdulkerim kerem kazimcan kaan vs var.

Ardadan bizene renktaşlar birazda transfer konuşalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juventusa cok fena ayar oldum herifler ayak ustu bizi gondikleyecekler akillarinca

Orta sahadaki geçirgenliği azaltırsak Rashica'nın skor katkısının azlığı göze batabilir yalnız.

şikeciler rusyada kamp yapacakmış muhtemelen extra para alacaklar bizimde artık çin usa vs gibi yerlere açılmamız lazım kamp için hem reklam olur hem para gelir

Şu vasatı başımıza visca yaptınız ya pes doğrusu göreceğiz rasitin kariyeri nasıl ilerliyor
Ne Visca'sı yav ? Hayatında major bir ligde oynamamış adamı Bundesliga'da düzenli iyi performans göstermiş Bayern'in falan içinden geçmiş adamı aynı cümlede kullanmak saçmalık. Çizgiye iniyor, şut tehdidi var, yerden orta konusunda iyi, oyun zekası iyi üstüne hayvan gibi savunma katkısı veriyor. Bekinin kademesine maç başı 5 kere falan giren kaç tane kanat oyuncusu tanıyorsun? Beş kişiyi geçip gol atmıyor diye önemsiz görünüyor sanırım yaptığı şeyler. Vasat dediğin adamın yaptıklarını düzenli yapabilen 3 tane adam sayamazsın. Takıma girdiği gibi takım top oynamaya başladı. Aynı şeyi izliyoruz, nasıl bu kadar isabetsiz yorumlar yapabiliyorsunuz akıl mantık almıyor hakikaten.

Kaliteli oyuncularla 4 4 2 oynanır gayet iyide olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt