Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giovanni Simeone gerçekten iyi bir bitirici, takımımıza da yakışacağını düşünüyorum ancak ilginç bir durum var Verona tarihinin en pahalı ikinci transferi İturbe'nin ardından 10.5 milyon Euro ile fakat sezon başı alınmış direkt 3.5 milyon Euroya Napoli'ye kiralanmış 12 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile yani acayip garibime gitti.

Napoli Osimhen'i tutamaz diye düşünüyorum, Simeone'yi opsiyonlu kiralık verirler mi acaba?

Dun uye olanlan bugun gsc uyesi olmus .biz Yillarimizi verdik sadece prof rutbesi yakismiyor lutfen

Giovanni Simeone gerçekten iyi bir bitirici, takımımıza da yakışacağını düşünüyorum ancak ilginç bir durum var Verona tarihinin en pahalı ikinci transferi İturbe'nin ardından 10.5 milyon Euro ile fakat sezon başı alınmış direkt 3.5 milyon Euroya Napoli'ye kiralanmış 12 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile yani acayip garibime gitti.

Napoli Osimhen'i tutamaz diye düşünüyorum, Simeone'yi opsiyonlu kiralık verirler mi acaba?
Real Madrid,Kane olmazsa bence net ister Osimheni müthiş oyuncu ve o da katılırsa Real inanılmaz bir atletizm seviyesine ulaşır ambargo koyabilir çoğu kupaya

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt