- 1 Ağustos 2009
- 47.119
- 49.437
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Madrid,Kane olmazsa bence net ister Osimheni müthiş oyuncu ve o da katılırsa Real inanılmaz bir atletizm seviyesine ulaşır ambargo koyabilir çoğu kupayaGiovanni Simeone gerçekten iyi bir bitirici, takımımıza da yakışacağını düşünüyorum ancak ilginç bir durum var Verona tarihinin en pahalı ikinci transferi İturbe'nin ardından 10.5 milyon Euro ile fakat sezon başı alınmış direkt 3.5 milyon Euroya Napoli'ye kiralanmış 12 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile yani acayip garibime gitti.
Napoli Osimhen'i tutamaz diye düşünüyorum, Simeone'yi opsiyonlu kiralık verirler mi acaba?
adamına gore muameleDun uye olanlan bugun gsc uyesi olmus .biz Yillarimizi verdik sadece prof rutbesi yakismiyor lutfen
sen de mesaj atsaymışsın kardeşDun uye olanlan bugun gsc uyesi olmus .biz Yillarimizi verdik sadece prof rutbesi yakismiyor lutfen
Sen bile benim comezimsinadamına gore muamele
Doğru diyosun harbiden Yiğit ne küfürler etmiştin foruma vakti zamanındaValla 2014ten beri buradayım. Hiçbir zaman Gsc efsanesi olma kaygım olmadı çünkü zaten efsane oldum.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Domalmak mobalmak yakismasi Canerimben transferde acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum bir arkadaş daha yazmıştı erken transfer yapacaz diye gomise belhandaya maicona az domalmadık zamanında
Sen de comezimsinValla 2014ten beri buradayım. Hiçbir zaman Gsc efsanesi olma kaygım olmadı çünkü zaten efsane oldum.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hiSen de comezimsin
Buraya uye olmadan once baska bi foruma uyeydim orada Sergen gibi Bos mesaj atanlari banliyolardi bende de ordan aliskanlik kalmis bos mesaj atamiyorum.Mesaja gore degil yillara gore rutbe istiyoruz.Lutfen Adaletsen de mesaj atsaymışsın kardeş