- 3 Haziran 2015
- 57.358
- 66.599
- 4.143
Sen neden geleni geçeni arabistana dehliyorsun rdasmertense teşekkür edilip arabistana dehlenmeli. bu sene kimi zaman iyi katkı verdi, yeni sezonda 11i kaldıracak gücü olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen neden geleni geçeni arabistana dehliyorsun rdasmertense teşekkür edilip arabistana dehlenmeli. bu sene kimi zaman iyi katkı verdi, yeni sezonda 11i kaldıracak gücü olmaz
Öyle olmaz 3-5'de bize bir şey ateşlesinler.mertense 20 mıo veren arap kulubu var ise bonservissiz gondeririz
Yedekten girip katkı verecek oyuncu konumunda gayet iyi iş yapacak bir isim 60 tane maça 11 oyuncuyla mı çıkacağız reis?mertense teşekkür edilip arabistana dehlenmeli. bu sene kimi zaman iyi katkı verdi, yeni sezonda 11i kaldıracak gücü olmaz
Canlı izledin mi hiç?Ben hiç beğenmedim üstat. Erman kılıç aynı katkıyı verirdi
Tabii ki..Takip ediyon yani
Tabiki zaman zaman iyi oyuncular çıkıyor oradan scout olduğunda mecbur izliyorsun da keyif için izlenmez anca iddaa oynarsam bakarım. Oyuncuya gelecek olursak videolardan iyi duruyor ama tabi videolar bir gösterge değil esas gösterge Brighton gibi scouting olayına hakim bir takımın ilgilenmesiRoque Santa Cruz veya Almiron gibi ilginc oyuncular çikabiliyor rdas.
Bu devirde Scout olmak kolay degil.
Avrupa binlerce scout tarafindan izleniyor. Ama oturup da Paragey ligi Bende izlemem muhtemelen
diego gomez isimli bir topcunun kötü cikma ihtimali yok
kafadan bir futbolcu ismi uydur desen diego gomez uydururdum
bugünlerde suskun Kolpano.Özcimbomajans mi
Ulan Fabrizio Kolpano hesabina yatip kalkip dua edin arkadaslar
Arapların piyasayı böylesine alt üst ettiği bir ortamda Icardi'yi kaptırırsan yerine gelecek adamı eleştiremezsin. Saçmalık olur bu.Icardi'nin yerini bir tek Lewandowski doldurur onun hariç gelecek her isim ciddi eleştirilir.
Evet ama sarhoştumCanlı izledin mi hiç?
2. forvet Dolberg olur mu? içime doğdu