Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapların piyasayı böylesine alt üst ettiği bir ortamda Icardi'yi kaptırırsan yerine gelecek adamı eleştiremezsin. Saçmalık olur bu.
Gomis bile Icardi kadar üst düzey bir santrafor değildi gittinde yokluğunu çok aradık o dönem ki yönetim illa ki transferde hatalar yaptı en büyük sebebi budur ama Icardi sonrasında gelecek adamında %100 tutma ihtimali olmayabilir.

Icardi gelirse muhtemelen önümüzdeki sezon gol asist katkısı olarak 30+ olur ama başka bir isim gelip 20 gol katkısı da verebilir 7 gol katkısı da verebilir biraz şans işi olacak. Ve gelecek oyuncunun diğer oyuncularla iletişimi, çevresini geliştirip geliştirmediği de önemli Icardi arkasındaki her futbolcuyu %100 geliştirdi.

Gomis bile Icardi kadar üst düzey bir santrafor değildi gittinde yokluğunu çok aradık o dönem ki yönetim illa ki transferde hatalar yaptı en büyük sebebi budur ama Icardi sonrasında gelecek adamında %100 tutma ihtimali olmayabilir.

Icardi gelirse muhtemelen önümüzdeki sezon gol asist katkısı olarak 30+ olur ama başka bir isim gelip 20 gol katkısı da verebilir 7 gol katkısı da verebilir biraz şans işi olacak. Ve gelecek oyuncunun diğer oyuncularla iletişimi, çevresini geliştirip geliştirmediği de önemli Icardi arkasındaki her futbolcuyu %100 geliştirdi.
Tabi ki gelecek adamın tutma ihtimali %100 değil olamaz da. Ama sırf Icardi olmadı diye hem yeni gelen hem de yönetim şu ortamda eleştirilemez.
Icardi özel bir forvetti özel şartlar altında çok düşük ihtimaller dahilinde geldi. Yine gelebilir belli olmaz ama sırf o olmadı diye, yeni forveti Icardi üzerinden vuramayız.

brighton ingilterenin acik ara en guzel sehri
futbolcu olsam suan
bana chelsea, manchester united ve brighton teklif sunsa dusunmeden brighton derdim

cok cok güzel bir sehir

355fef8839dcbb48c9172125e665daad.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabi ki gelecek adamın tutma ihtimali %100 değil olamaz da. Ama sırf Icardi olmadı diye hem yeni gelen hem de yönetim şu ortamda eleştirilemez.
Icardi özel bir forvetti özel şartlar altında çok düşük ihtimaller dahilinde geldi. Yine gelebilir belli olmaz ama sırf o olmadı diye, yeni forveti Icardi üzerinden vuramayız.
Yeni gelecek oyuncu elbette başta eleştirilmez hatta fazlasıyla destek verilir ama zaman geçtikçe insanların kıyaslama seviyesi Icardi üzerinden olacak. Icardi olsa atardı, Icardi olsa şunu yapardı, Icardi olsa orada arkadaşına attırırdı her zaman böyle olacak o baskıyı kaldırabilecek biri lazım çünkü bir noktadan sonra taraftar tarafından da ciddi baskı hissedecek. Umarım Icardi'yi tutabiliriz.

Bizim muhabirlerde bir garip 35 hayal falan satmak zorundayız gibi kendi kendine triplere giriyorlar satmak isteyen kim kardeşim zanioloyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt