Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden geliyorum depay ismi geçmiş

Depay+zapata yapalım benden okey ilk 11

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Transfer
Torreira Paredes
Rashica Zaniolo Depay
Zapata

Cl için iyi olur

Kabul etmek gerekirse İcardi sadece bir forvet değil. Adam fenomen ve lider. Çok başka bir ilişki oldu İcardi ve Galatasaray arasında. Yoksa ben taktik teknik anlamda yeri dolmaz demiyorum. (Gerçi o da kolay değil)

Olaya bir de İcardi açısından bakarsak bence İcardi paradan ziyade ilgi ve sevgiyi tercih etmek isteyecektir. Adam güney Amerikalı, oraların insanı ilgiden ve sevgiden besleniyor. Bu derecesini başka hiçbir yerde hele hele Arabistan'a falan bulması mümkün değil. Kendisi de farkındadır kesinlikle. Yani İcardi gelir ama Wanda Nara beni ürkütüyor o kadının ne karar vereceği asla belli olmaz.

İcardi'nin bu yaşta arabistan'a gideceğini sanmıyorum.Parayı önemsese sene başında bize niye gelsin?Bizden de asgari ücret almayacak sonuçta yıllık 5den aşağı kazanmaz gelirse

Kabul etmek gerekirse İcardi sadece bir forvet değil. Adam fenomen ve lider. Çok başka bir ilişki oldu İcardi ve Galatasaray arasında. Yoksa ben taktik teknik anlamda yeri dolmaz demiyorum. (Gerçi o da kolay değil)

Olaya bir de İcardi açısından bakarsak bence İcardi paradan ziyade ilgi ve sevgiyi tercih etmek isteyecektir. Adam güney Amerikalı, oraların insanı ilgiden ve sevgiden besleniyor. Bu derecesini başka hiçbir yerde hele hele Arabistan'a falan bulması mümkün değil. Kendisi de farkındadır kesinlikle. Yani İcardi gelir ama Wanda Nara beni ürkütüyor o kadının ne karar vereceği asla belli olmaz.
İcardi Türkiye'de bir Rockstar gibi hayran kitlesine sahip onda da bu star ışığı ve fenomenlik olayı var dediğin gibi. Wanda kısmı hem iyi hem kötü normalde Arabistan'a bu paraya kesin gidebilecekken wanda Türkiye'de kalmayı da tercih edebilir

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi gerçekten dosta güven düşmana korku cümlesinin karşılığıydı. Sneijder Drogba dahi bende o etkiyi yaratmamıştı. Gerçek bir superstardı arabistana giderse çok üzülürüm.Belki yine 20 atan forvet bulunur ama duygusal anlamda yeri dolmaz. Onada kızamıyorum şerefsizler öyle bir para teklif ediyolarki herkes kabul eder.

XXX
XXX - Kaan Ayhan - Abdülkerim Bardakci - Kazimcan Karatas
XXX - Berkan Kutlu
Yunus Akgün - XXX - Kerem Aktürkoglu
Baris Yilmaz​

Eger 30u falan reddedip bize gelirse

1- m.oktay
2- ft
3- icardi olur

Icardi Araplara giderse en azından erkenden çözülür bence bu iş o yüzden enseyi karartmaya gerek yok. Süreç uzarsa da demek ki ibre bize dönecektir veya dönmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt