Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.493
- 4.087
- 1.723
Bok demek yasak rdas
Bok öz Türkçe bir kelimedir Kemal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bok demek yasak rdas
Zaten 35'i yatiran alirNicolo bugun iyi oynayip gol mol de atarsa bence kesin satariz
Melikşaha ne yaptınANK sallamış yine rahat olabilirsiniz
İcardi Türkiye'de bir Rockstar gibi hayran kitlesine sahip onda da bu star ışığı ve fenomenlik olayı var dediğin gibi. Wanda kısmı hem iyi hem kötü normalde Arabistan'a bu paraya kesin gidebilecekken wanda Türkiye'de kalmayı da tercih edebilirKabul etmek gerekirse İcardi sadece bir forvet değil. Adam fenomen ve lider. Çok başka bir ilişki oldu İcardi ve Galatasaray arasında. Yoksa ben taktik teknik anlamda yeri dolmaz demiyorum. (Gerçi o da kolay değil)
Olaya bir de İcardi açısından bakarsak bence İcardi paradan ziyade ilgi ve sevgiyi tercih etmek isteyecektir. Adam güney Amerikalı, oraların insanı ilgiden ve sevgiden besleniyor. Bu derecesini başka hiçbir yerde hele hele Arabistan'a falan bulması mümkün değil. Kendisi de farkındadır kesinlikle. Yani İcardi gelir ama Wanda Nara beni ürkütüyor o kadının ne karar vereceği asla belli olmaz.
Bir daha ki anket ne zamanKontenjan gidiyorrrr bir kontenjan gidiyorrrr
Emin misin?Araplar her zaman araplara verir
Bu kural degismez
52-48 görmekten bunalmadın mıBir daha ki anket ne zaman