Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.411
- 23.002
- 1.433
fbi en buyuk cetedir ustad. fakat o bayragi da swastikalarin yaninda dalgalandiriyolar bilesinwaco'yu izledim faşizime karşıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbi en buyuk cetedir ustad. fakat o bayragi da swastikalarin yaninda dalgalandiriyolar bilesinwaco'yu izledim faşizime karşıyım
fbi en buyuk cetedir ustad. fakat o bayragi da swastikalarin yaninda dalgalandiriyolar bilesin
Bu pzvnkler kiralaya kiralaya parasını mı çıkarmayı düşünüyorlar öyle bir dünya mı varmış yav.Bu arada Felix'in kiralama bedeli bizim butcemiz lafina takilan olmus su anda Atletico'nun kiralama bedeli beklentisi £18m yani €21m
Sunk cost fallacy. Devre arasi £70-80m vermeye razi kulupler vardi bi daha o teklifi bulamazlarBu pzvnkler kiralaya kiralaya parasını mı çıkarmayı düşünüyorlar öyle bir dünya mı varmış yav.
Araba mı lan bu.
Bu adamdan hala umut ediyorlar işte bizim insanımız akıllanmaz arkadaş hiç bir basın bitmeden bir bok bildiği yok ama her sezon böylelerine abi duyum yok mu diye umut ediyorlar
bu defansla bizim elimize verirler yollarlar elemelerde, naptin böyle cuntimuslera
mert kaan abdülkadir kazımcan
toreira
ilkay parades
zaniolo abumeyang kerem.
Ben bu piyasayı anlayamıyorum ki yav bir kulübü domalttılar diye o da diğerlerini domaltabileceğini düşünüyor ve domalmak için de sıraya girecek bir sürü kulüplerin olması da hayret verici.Sunk cost fallacy. Devre arasi £70-80m vermeye razi kulupler vardi bi daha o teklifi bulamazlar
Çok saygıdeğer arkadaşlar küçük bir hastane işim vardı, sonrasında Alper Abiyle görüştük nasılsınız iyisiniz inşallah@Melikşah Aydoğan "pardon ya uyumusum"
Geçmiş olsun rtaşÇok saygıdeğer arkadaşlar küçük bir hastane işim vardı, sonrasında Alper Abiyle görüştük nasılsınız iyisiniz inşallah
Gecmis olsun renktas duyumunu bekliyozÇok saygıdeğer arkadaşlar küçük bir hastane işim vardı, sonrasında Alper Abiyle görüştük nasılsınız iyisiniz inşallah
herkesin kufrettigi meliksah sen misin renktasÇok saygıdeğer arkadaşlar küçük bir hastane işim vardı, sonrasında Alper Abiyle görüştük nasılsınız iyisiniz inşallah
Ne küfürü hayır olsunherkesin kufrettigi meliksah sen misin renktas