Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne biliyim millet seni arıyordu yana yakılaNe küfürü hayır olsun![]()
Ne küfürü hayır olsun![]()
Melikşah sana güvenirim zaten Facedende ekliyizdir. Joao Gomes kim onu tanımıyorumArkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.
Daha evvelden beni tanıyanlar pek bu işlere girmediğimi bilir kendim inanıp güvenmesem ve mantık süzgecinden geçirmesem sizlerle paylaşmazdım ancak transfer işinin çamur bir iş olduğunu tekrar belirtelim.
Şöyle ki Paredes için 3.6 milyon euro 2+1 sözleşme ve 12 milyon serbest kalma şeklinde gelen bilgi var, çok cüzi bir bonservis görünüyor. Bekletiliyor anladığım kadarıyla.
Orta saha için mevcut liste şu şekilde, ekleme olur çıkarma olur bilemem.(Sıralama yok herhangi bir şekilde, karışık yazıyorum)
Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes
Ek olarak İcardi ile ilgili hususta bir durum var sponsor, maaş (bizden çıkacak) ve ödenecek bonservis ile ilgili.
Herkese sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ederim.
Icardi'deki durum nedir rtaşArkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.
Daha evvelden beni tanıyanlar pek bu işlere girmediğimi bilir kendim inanıp güvenmesem ve mantık süzgecinden geçirmesem sizlerle paylaşmazdım ancak transfer işinin çamur bir iş olduğunu tekrar belirtelim.
Şöyle ki Paredes için 3.6 milyon euro 2+1 sözleşme ve 12 milyon serbest kalma şeklinde gelen bilgi var, çok cüzi bir bonservis görünüyor. Bekletiliyor anladığım kadarıyla.
Orta saha için mevcut liste şu şekilde, ekleme olur çıkarma olur bilemem.(Sıralama yok herhangi bir şekilde, karışık yazıyorum)
Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes
Ek olarak İcardi ile ilgili hususta bir durum var sponsor, maaş (bizden çıkacak) ve ödenecek bonservis ile ilgili.
moral bozdunArkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.
Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes
joao gomesmi? yok artik. cok iyi topcu. onu yedirmezler bizeArkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.
Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes
Torreira GomesOrtasaha adayları beni üzdü.
Herhalde sormali kendisi de forumun nasil isledigini biliyor, yillardir buranin bir uyesi . Yoksa herkes ben bir sey duydum diyip yazsin seklinde olamazdi elbet.Konudaki 5800 mesajın 5700 ü geyik zaten ama biri duyum vereceği zaman yönetime soruyorhayır yani zaten kurala uyylsa konuya yazacak adam kalmaz burada kendimizi kandırmayalım. Olayı da devlet meselesine döndürmeyelim ne biliyorsnaız ne duyduysanız söyleyin işte yav .. ergenliğe gerek yok!
Genel olarak katiliyorum ama Joao Gomes'i buyuk beklentilerle almalarina ragmen kullanmadilar hic gectigimiz sezon. Belki kiralik dusunuyor olabilir ekibimiz, veya opsiyonlu falan da olabilir.O isimlerden gelme ihtimali olan topcu paredes
Tyler adams dunya kupasinda cok iyiydi
Mckennie de iyi sezon gecirdi
Luis alberto lazio’nun en önemli oyuncularindan biri
Joao gomes ise wolves yatirim yapti,cok zor gelmesi