Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üşenmedim bu al taawon denen klübü inceledim.Stadları Buraidah diye bi şehirde o şehirde arabistanın tam ortasında.Bildiğin çöl iklimi var şehrin en turistik yeri şehrin ortasına diktikleri su kulesi :d İşin özeti wanda nara buraya 2 saatliğine bile gitmez muhtemelen pazarlık meselesi olarak kullanıyolar o teklifi bize karşı.Gram ihtimal vermiyorum İcardinin buraya gidip 3 sene top oynayacağına

gdsw.png
1686861906205.png

1686862083417.png

İcardi o parayı bırakıp bizi tercih ederse Metin Oktay bile yattı yerden gurur duyar.

Üşenmedim bu al taawon denen klübü inceledim.Stadları Buraidah diye bi şehirde o şehirde arabistanın tam ortasında.Bildiğin çöl iklimi var şehrin en turistik yeri şehrin ortasına diktikleri su kulesi :d.İşin özeti wanda nara buraya 2 saatliğine bile gitmez muhtemelen pazarlık meselesi olarak kullanıyolar o teklifi bize karşı gram ihtimal vermiyorum İcardinin buraya gidip 3 sene top oynayacağına gram ihtimal vermiyorum :d

Ekli dosyayı görüntüle 206669Ekli dosyayı görüntüle 206670
Ekli dosyayı görüntüle 206673
imkansız oraya gitmeleri

arabistanda gidilecek tek yer cidde. hem deniz kenarı hem de orda kurallar biraz daha hafifliyo sanırım kadınların araba kullanabildiği tek şehir arabistanda

Şifreli mesaj vermiş ama biraz bariz olmuş direk Guerreiro'dan bahsediyor. Boşta olması avantajımıza hem sol bek hem 8 numara oynayabiliyor Bayern ile ismi geçmişti ama konuşulan sol beklere bakınca 10 m euro bonservis verene kadar boşta ki oyuncuyu almak daha mantıklı olacaktır.

wanda şu an tek umudumuz

yoksa icardi tek olsa o paralara her yere gider

imkansız oraya gitmeleri

arabistanda gidilecek tek yer cidde. hem deniz kenarı hem de orda kurallar biraz daha hafifliyo sanırım kadınların araba kullanabildiği tek şehir arabistanda
cidde guzel ama her yere çok uzak.
bence suudi arabistan'da bir yabancı için en yaşanacak yer dammam. çogu kişi bilmez ama hem deniz kenarı hem de arabayla yarım saatte bahreyne gecebiliyorsun. bahreyn'de hersey serbest.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt