Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden babanın makineli tüfek gibi herkesi yalanlamasında inşallah vardır bir hayır. Yoksa 10 numara Morutan 8 numara Cicaldau'ya hazırlıklı olalım. Bu arada Paredes'i yalanlamadı sanırım, benim çok beğendiğim bir oyuncu savunma yönü kuvvetli olmakla birlikte çok teknik ve top ayağına yakışan bir oyuncu, sosyal medyada bir çok kişi istemiyorum falan yazmış ama niye istemediklerine anlam veremedim.

R.madridin elinden kupayi Almakla Arsenalin elinden kupayi almak bir degil.Uefada oynadigimiz takimlar realin ceyregi etmezdi.Cl sampiyonunu yendik bu inanilmaz bisey Eufa gelir belki ama super kupa gelmez diye dusunuyorum
Simdiki Real dogru. O zamanlar takimlar arasinda ucurum yoktu veya o meshur makas bu kadar acilmamisti. Eger dogru duzgun 2 transfer yapsaydik UCL sampiyonlugu hayal degildi. Sahsi fikrim o sene alinan 3 oyuncu da kotuydu. Tabi Boksic icin cok ugrasmislardi ama olmadi

Bizim Galatasaray muhabirleri teklif 14 milyon euro olsa da niye 18 milyon euro veya 20 milyon euro teklif ettiler diye haber yapmıyo?Bunların takipçi sayısı fazla olduğu için yırt dışı sayfalar bunların haberlerini kaynak göstererek paylaşıyo.Örneğin bu Nevzat Dindar'ın Sacha Boeyle ilgili Brighton ve Arsenal haberi çokça kez paylaşıldı haber yapıldı.Böyle böyle Avrupa'da konuşulacak daha da tanınacak oyuncu..

yalnız bize gelen yabancı topcuların inanılmaz pr'ı yapılmaya başlandı sosyal medyada

icardi zaniolo falan heryerde paylaşılıyor

haliyle zaniolonun mabadı tabandır bu ilgi hosuna gitmistir

Boey 14 m euro hamlesinden sonra Bukayo Saka için 1 kuruş teklif edelim.

Bu surekli kamera karsisina cikma da baydi artik, tamam samp olduk sevinc bitti gitti.

yok 343 yok bein yok a spor, artik yeter. sn erden timur reportajlari birakip, transfer kovalamali.

Bizim Galatasaray muhabirleri teklif 14 milyon euro olsa da niye 18 milyon euro veya 20 milyon euro teklif ettiler diye haber yapmıyo?Bunların takipçi sayısı fazla olduğu için yırt dışı sayfalar bunların haberlerini kaynak göstererek paylaşıyo.Örneğin bu Nevzat Dindar'ın Sacha Boeyle ilgili Brighton ve Arsenal haberi çokça kez paylaşıldı haber yapıldı.Böyle böyle Avrupa'da konuşulacak daha da tanınacak oyuncu..
Olur mu öyle hiç sonra nasıl fenerli patronlarıdan aferin alacaklar.

Erden babanın makineli tüfek gibi herkesi yalanlamasında inşallah vardır bir hayır. Yoksa 10 numara Morutan 8 numara Cicaldau'ya hazırlıklı olalım. Bu arada Paredes'i yalanlamadı sanırım, benim çok beğendiğim bir oyuncu savunma yönü kuvvetli olmakla birlikte çok teknik ve top ayağına yakışan bir oyuncu, sosyal medyada bir çok kişi istemiyorum falan yazmış ama niye istemediklerine anlam veremedim.
Temposuz oldugundan istenmiyor zannimca

Ali Naci'nin son dönemlerde sürekli olumsuz haber yapması bir benim mi dikkatimi çekiyor acaba?

Bizim muhabirler mal çunku. Ellerinden gelse bedava gönderecekler hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt