Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Malsenal bizimle dalga geçiyorlar. Iyi ki sampiyonlugu kaybetmisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke ben alsamBoey'i 14 m euro'ya alabilmeyi düşebilen Arsenal'e alabilecekleri tek şeyi yazardım ama yazmamak daha iyi olur.
@Barış SavaşBoey'i 14 m euro'ya alabilmeyi düşebilen Arsenal'e alabilecekleri tek şeyi yazardım ama yazmamak daha iyi olur.
üyelere sataşmaK.da istiyon mu?
Simdiki Real dogru. O zamanlar takimlar arasinda ucurum yoktu veya o meshur makas bu kadar acilmamisti. Eger dogru duzgun 2 transfer yapsaydik UCL sampiyonlugu hayal degildi. Sahsi fikrim o sene alinan 3 oyuncu da kotuydu. Tabi Boksic icin cok ugrasmislardi ama olmadiR.madridin elinden kupayi Almakla Arsenalin elinden kupayi almak bir degil.Uefada oynadigimiz takimlar realin ceyregi etmezdi.Cl sampiyonunu yendik bu inanilmaz bisey Eufa gelir belki ama super kupa gelmez diye dusunuyorum
Haberi ali naci yapmış öyle bir teklif yoktur yav adamın son günlerde inandırıcılık seviyesi ertem şener falan zaten.Boey'i 14 m euro'ya alabilmeyi düşebilen Arsenal'e alabilecekleri tek şeyi yazardım ama yazmamak daha iyi olur.
Olur mu öyle hiç sonra nasıl fenerli patronlarıdan aferin alacaklar.Bizim Galatasaray muhabirleri teklif 14 milyon euro olsa da niye 18 milyon euro veya 20 milyon euro teklif ettiler diye haber yapmıyo?Bunların takipçi sayısı fazla olduğu için yırt dışı sayfalar bunların haberlerini kaynak göstererek paylaşıyo.Örneğin bu Nevzat Dindar'ın Sacha Boeyle ilgili Brighton ve Arsenal haberi çokça kez paylaşıldı haber yapıldı.Böyle böyle Avrupa'da konuşulacak daha da tanınacak oyuncu..
Temposuz oldugundan istenmiyor zannimcaErden babanın makineli tüfek gibi herkesi yalanlamasında inşallah vardır bir hayır. Yoksa 10 numara Morutan 8 numara Cicaldau'ya hazırlıklı olalım. Bu arada Paredes'i yalanlamadı sanırım, benim çok beğendiğim bir oyuncu savunma yönü kuvvetli olmakla birlikte çok teknik ve top ayağına yakışan bir oyuncu, sosyal medyada bir çok kişi istemiyorum falan yazmış ama niye istemediklerine anlam veremedim.

Bizim muhabirler mal çunku. Ellerinden gelse bedava gönderecekler hepsiniBizim Galatasaray muhabirleri teklif 14 milyon euro olsa da niye 18 milyon euro veya 20 milyon euro teklif ettiler diye haber yapmıyo?Bunların takipçi sayısı fazla olduğu için yırt dışı sayfalar bunların haberlerini kaynak göstererek paylaşıyo.Örneğin bu Nevzat Dindar'ın Sacha Boeyle ilgili Brighton ve Arsenal haberi çokça kez paylaşıldı haber yapıldı.Böyle böyle Avrupa'da konuşulacak daha da tanınacak oyuncu..