Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.491
- 102.567
- 5.238
iyi adam başka bir şeyOlur ortalama 7.5a 6 iyi adam bulamaz mıyız
Gönderdiğin adam ayarında daha iyisi başka bir şey.
Boey seviyesinde bir sağ bek söylesene örneğin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi adam başka bir şeyOlur ortalama 7.5a 6 iyi adam bulamaz mıyız
satmayalım boeyi
Onu alan kördü galibaçikaldau
Ben tüm ligleri izleyip taramıyorum, ama 7m a alex telles il geldiği seviyede çok rahat adam bulunuriyi adam başka bir şey
Gönderdiğin adam ayarında daha iyisi başka bir şey.
Boey seviyesinde bir sağ bek söylesene örneğin
Kimse gelecek sene Avrupa şampiyonluğundan bahsetmedi hedef şampiyonlar ligine kalmak sadece. Takım seviyesi yavaş yavaş yukarı çıkacakya cıkıp gelecek sene lig sampiyonlugu desinler hedef,ya da avrupa falan bahsetmesinler komik oluyo.herkesi satarsan,kadro istikrarı olmazsa,taşşaklı 2-3 oyuncu olmazsa avrupada rezil oluruz.
fatih hoca yapılanmaya gidiyoruz dedi,lig sampiyonlugundan da bahsetmedi ama bi ton eleştirildi.cıkın acık acık konusun,küçülmeye gidiyoz diye.ben küfür edecegim öyle görünüyor
Ali konunun telles ile ilgisi ne?Ben tüm ligleri izleyip taramıyorum, ama 7m a alex telles il geldiği seviyede çok rahat adam bulunur
valla ben umutsuzum.sampiyonlar ligine falanda kalamayız bu düşünce yapısıyla.kalsan da fark yiyeceksin zaten.bana hava hoş,benim kimseye baglılıgım yok terim ve aysal harici.bi daha da olmaz kolay kolay.vizyon küçültmüşüz son acıklamalardan anladıgımKimse gelecek sene Avrupa şampiyonluğundan bahsetmedi hedef şampiyonlar ligine kalmak sadece. Takım seviyesi yavaş yavaş yukarı çıkacak
Trabzondan çok kimse gitmedi herhalde ?lan milli maç varmış
haberim yoktu
Tellesi yanlış hatırlamıyorsam 7.5a aldık. Ben diyorum 7 civarına gayet iyi yetenekler alınabiliyor. Alakası buAli konunun telles ile ilgisi ne?
Şampiyonlar ligine bir kalalım gerisi önemli değil fark yesek de olurvalla ben umutsuzum.sampiyonlar ligine falanda kalamayız bu düşünce yapısıyla.kalsan da fark yiyeceksin zaten.bana hava hoş,benim kimseye baglılıgım yok terim ve aysal harici.bi daha da olmaz kolay kolay.vizyon küçültmüşüz son acıklamalardan anladıgım