Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden beyin yorumlarından anladığım paramızın fazla olmadıgı.Almak için satmalıyız herhalde.

ya cıkıp gelecek sene lig sampiyonlugu desinler hedef,ya da avrupa falan bahsetmesinler komik oluyo.herkesi satarsan,kadro istikrarı olmazsa,taşşaklı 2-3 oyuncu olmazsa avrupada rezil oluruz.

fatih hoca yapılanmaya gidiyoruz dedi,lig sampiyonlugundan da bahsetmedi ama bi ton eleştirildi.cıkın acık acık konusun,küçülmeye gidiyoz diye.ben küfür edecegim öyle görünüyor

ya cıkıp gelecek sene lig sampiyonlugu desinler hedef,ya da avrupa falan bahsetmesinler komik oluyo.herkesi satarsan,kadro istikrarı olmazsa,taşşaklı 2-3 oyuncu olmazsa avrupada rezil oluruz.

fatih hoca yapılanmaya gidiyoruz dedi,lig sampiyonlugundan da bahsetmedi ama bi ton eleştirildi.cıkın acık acık konusun,küçülmeye gidiyoz diye.ben küfür edecegim öyle görünüyor
Kimse gelecek sene Avrupa şampiyonluğundan bahsetmedi hedef şampiyonlar ligine kalmak sadece. Takım seviyesi yavaş yavaş yukarı çıkacak

Kimse gelecek sene Avrupa şampiyonluğundan bahsetmedi hedef şampiyonlar ligine kalmak sadece. Takım seviyesi yavaş yavaş yukarı çıkacak
valla ben umutsuzum.sampiyonlar ligine falanda kalamayız bu düşünce yapısıyla.kalsan da fark yiyeceksin zaten.bana hava hoş,benim kimseye baglılıgım yok terim ve aysal harici.bi daha da olmaz kolay kolay.vizyon küçültmüşüz son acıklamalardan anladıgım

Weghordsu alıp arkamıza yaslanıp rahat etmeliyiz Türkiye ligini biliyor güçlü sırtı dönük iyi oynuyor tam bizim lige göre topçu. İcardi gelirse de weghords pahalı bir yedek olur çokta iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla ben umutsuzum.sampiyonlar ligine falanda kalamayız bu düşünce yapısıyla.kalsan da fark yiyeceksin zaten.bana hava hoş,benim kimseye baglılıgım yok terim ve aysal harici.bi daha da olmaz kolay kolay.vizyon küçültmüşüz son acıklamalardan anladıgım
Şampiyonlar ligine bir kalalım gerisi önemli değil fark yesek de olur

Zaniolo için bu sene Avrupadan doğru dürüst teklif gelmesi imkansız. 1 sene daha durumunu görmek isteyeceklerdir. Düzenli ve oyun ve sakatlık da olmazsa 2 sene sonra 25-30 arası teklifler gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt