Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu süreçte araplar böyle paralar öderken (zamanında çin gibi), yıldız oyuncu beklemek saçmalık bence akıllı olan potansiyeli yüksek scout transferine yatırım yapar.

Üfürüp kazanacağım bir şey yok ki, bana geleni aktarıyorum, güvenmesem susarım sene kaçtan beri üyeyim ben bu foruma bir kez bu kapsamda bir şey yapmış mıyım?
Işte bende onu merak ediyorum. Dun de yazdim cevap vermedin. Daha önce bu alanda ilgin yoktu. Birden nerden gelmeye basladi bilgiler?

Işte bende onu merak ediyorum. Dun de yazdim cevap vermedin. Daha önce bu alanda ilgin yoktu. Birden nerden gelmeye basladi bilgiler?
Açıkçası geçen sezon yaz transfer döneminde bu yana var bir şeyler ikili ilişkim olan birinden, geçen sezon ve devre arası Zaniolo hususunda inanmamama rağmen haklı çıkınca, bu sezon çok karmaşık bir strateji olmasına rağmen geleni aktarmaya karar verdim forum yönetimine de bilgi vermek suretiyle olay bu.

Açıkçası geçen sezon yaz transfer döneminde bu yana var bir şeyler ikili ilişkim olan birinden, geçen sezon ve devre arası Zaniolo hususunda inanmamama rağmen haklı çıkınca, bu sezon çok karmaşık bir strateji olmasına rağmen geleni aktarmaya karar verdim forum yönetimine de bilgi vermek suretiyle olay bu.
Erden bugün öncelik santrafor ve sol bek dedi. Hiç sol bek ismi çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt