Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.496
- 102.572
- 5.238
ticarethangi konuda salladım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ticarethangi konuda salladım?
Üfürüp kazanacağım bir şey yok ki, bana geleni aktarıyorum, güvenmesem susarım sene kaçtan beri üyeyim ben bu foruma bir kez bu kapsamda bir şey yapmış mıyım?Çok fena üfürüyon gibi rts
Yeni ö.ayten olma yolunda ilerliyorsun
ticaretle ilgili soylediklerimi istanbul ticaret odasından dogrulatabilirsinticaret
afgan gelirse sana fana dalacağım MelikÜfürüp kazanacağım bir şey yok ki, bana geleni aktarıyorum, güvenmesem susarım sene kaçtan beri üyeyim ben bu foruma bir kez bu kapsamda bir şey yapmış mıyım?
eee bticaretle ilgili soylediklerimi istanbul ticaret odasından dogrulatabilirsin
Işte bende onu merak ediyorum. Dun de yazdim cevap vermedin. Daha önce bu alanda ilgin yoktu. Birden nerden gelmeye basladi bilgiler?Üfürüp kazanacağım bir şey yok ki, bana geleni aktarıyorum, güvenmesem susarım sene kaçtan beri üyeyim ben bu foruma bir kez bu kapsamda bir şey yapmış mıyım?
Abi bende istemiyorum açıkçası ama ilgi var maalesef bakalım, belki gelirse utandırır biziafgan gelirse sana fana dalacağım Melik
Messi olsa istememAbi bende istemiyorum açıkçası ama ilgi var maalesef bakalım, belki gelirse utandırır bizi![]()
Açıkçası geçen sezon yaz transfer döneminde bu yana var bir şeyler ikili ilişkim olan birinden, geçen sezon ve devre arası Zaniolo hususunda inanmamama rağmen haklı çıkınca, bu sezon çok karmaşık bir strateji olmasına rağmen geleni aktarmaya karar verdim forum yönetimine de bilgi vermek suretiyle olay bu.Işte bende onu merak ediyorum. Dun de yazdim cevap vermedin. Daha önce bu alanda ilgin yoktu. Birden nerden gelmeye basladi bilgiler?
Yerlerini dolduramazaak tr ligini bile idare edemeyiz malesefBoey ve Nelson giderse bence Türkiye liginde idare edebiliriz ama Avrupa'da üzer
Erden bugün öncelik santrafor ve sol bek dedi. Hiç sol bek ismi çıkmıyorAçıkçası geçen sezon yaz transfer döneminde bu yana var bir şeyler ikili ilişkim olan birinden, geçen sezon ve devre arası Zaniolo hususunda inanmamama rağmen haklı çıkınca, bu sezon çok karmaşık bir strateji olmasına rağmen geleni aktarmaya karar verdim forum yönetimine de bilgi vermek suretiyle olay bu.
Zhahahaahh olm sen kimsin zerre aklima bile gelmedin kendi kendine gaza gelme
30+ big mcKulusevskiyi sattıkları parayı versinler + sonraki satış pay ve bonusa biter eğer ciddi alıcılarsa.
sükuneti koruyunuz burası transfer forumuZhahahaahh olm sen kimsin zerre aklima bile gelmedin kendi kendine gaza gelme
3ü toplam 100m kazandırır mızaniolo nelssson boey üçünden biri kesin gidecek ikisinin gitmesi zor ihtimal
Alım satımın olduğu herşey ticarettir.apple almak ticaret mi la
tüketim o