Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.579
- 102.652
- 5.238
1 kere onda da kötüydüMarcio muz olur mu
İzledinmi tam maçını

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kere onda da kötüydüMarcio muz olur mu
İzledinmi tam maçını

İkardi yerine oynadığında onu aratmayacak
Yedek durunca sorun çıkarmayacak
Yüksek maaş almayacak
Yaşlı olmayacak
Bu kriterlere uyan yedek fw varmı bildiğin
Dünyadaki 20-30 kulüp harici her takımda 1.fw olarak oynayacakken bizde niye yedeğe gelsinler
4 kriterin tamamını karşılayacak birini bulmamız lazım
yazacağımBen Diaz yazıp durmayın Villareal aldı çoktan
27 sindeBizim hazirlik kampi hangi tarihde basliyor? Transferler ozamana yetisecek denilmisti. Kimseyi alamadik mustafa disinda kimseyi satmadik.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazmaya devam et de adam Ocak ayında sözleşme imzaladıyazacağım
O bırakmaz bayerni gönül bağı takımla arasında yoksa bu ligde 20 gol 25 asist yaparYaşına takılmam 2 sezon iş yapar![]()
Thomas Müller - Oyuncu profili 2025
Thomas Müller, 36, Almanya ➤ Vancouver Whitecaps FC, 2025'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 13 Eyl 1989, Weilheim in Oberbayern, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Bi halt bildigi yokAsporda Mehmet Özcan'ın herşeyi biliyormus gibi konuşması beni benden alıyor. Nelsona gelen teklif 15 16 diyor bana gelen bilgi öyle diyor. Ulan sana kim niye bilgi versin. Bunun bildiği birşey görmedim ben
Müller ikardiyle yan yana olur çok da güzel olur amaYaşına takılmam 2 sezon iş yapar![]()
Thomas Müller - Oyuncu profili 2025
Thomas Müller, 36, Almanya ➤ Vancouver Whitecaps FC, 2025'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 13 Eyl 1989, Weilheim in Oberbayern, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Aldığı süreler çok azaldı, önümüzdeki sezon daha da azalacaktır.O bırakmaz bayerni gönül bağı takımla arasında yoksa bu ligde 20 gol 25 asist yapar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dalkavugun teki o ya. En gıcık olduğum heriflerden biri. Sabah akşam ilaç niyetine dövülür bu kelMuhabirleri florya'dan içeri sokan haindir. Şerefsiz Mehmet Özcan zaniolo için 25 milyona Galatasaray okey olur diyor. Devamını getiremiyorum. Karaktersiz herif ulan fenerli holiganlara bak bir de sözde Galatasaraylilara bak
Parayı ikinci plana atmış, gelişmekte olan Arap futbolunda kendini göstermek isteyecektir.Gallardo Marsilya'nın teklifini reddetmiş bakalım hangi Avrupa takımına gidecek.