Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkardi yerine oynadığında onu aratmayacak
Yedek durunca sorun çıkarmayacak
Yüksek maaş almayacak
Yaşlı olmayacak

Bu kriterlere uyan yedek fw varmı bildiğin

Dünyadaki 20-30 kulüp harici her takımda 1.fw olarak oynayacakken bizde niye yedeğe gelsinler

4 kriterin tamamını karşılayacak birini bulmamız lazım
Yaşına takılmam 2 sezon iş yapar

Asporda Mehmet Özcan'ın herşeyi biliyormus gibi konuşması beni benden alıyor. Nelsona gelen teklif 15 16 diyor bana gelen bilgi öyle diyor. Ulan sana kim niye bilgi versin. Bunun bildiği birşey görmedim ben
Bi halt bildigi yok
Bide hep ortaligi karistirmak icin haber yapar

Yaşına takılmam 2 sezon iş yapar
Müller ikardiyle yan yana olur çok da güzel olur ama

Hem yedek durmaz hemde ikardinin değil diğer hücumcunun alternatifi olabilir dursa bile

Boey'in sözleşmesinin bitimine 2 yıl var sözleşmesi yenilenmeden o durumla ilgili birşey diyemem ama Nelsson ve Zaniolo da elimiz gayet güçlü. Nelsson'un 3 Zaniolo'nun ise 4 yıllık sözleşmesi var ayrıca iki oyuncunun da gayet ideal çıkış maddeleri var. Bu oyuncuları çok isteyen takımlar bu çıkış bedelini ödemeyi düşünebilir en azından bu çıkış bedellerine yakın bonservisler olmalı diye düşünüyorum. Boey konusu ise biraz daha kritik çünkü bu sezon oynatırsak ve sözleşme yenilemezse seneye elimiz daha güçsüz olur ya sözleşme uzatmalıyız yada ideal bonservisle göndermeliyiz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Erden Timur'dan anladığım kadarıyla kimseyi satmazsak öncelikli olarak eksik bölgelere toplam 3 yabancı alınacak. Sezon sonuna doğru düşüşe geçen Oliveira, Mertens ve sol beke a kalite oyuncu.

Zaniolo yeni sezonda forvet arkası yerine kanatta kullanılacak gibi ama Rashica veya daha iyisi banko alınacak oraya.

1 Muslera
2 Boey
3 Nelsson
4 Torreira
5 Oliveira
6 Rashica
7 Mertens
8 Icardi
9 Sol Bek
10 Orta Saha
11 Forvet Arkası
12 Zaniolo
13 Forvet

Şunu yaparsak 14.yabancıya ihtiyaç olur mu o da soru işareti. Her mevki güzel bir şekilde dolmuş oluyor.

Muhabirleri florya'dan içeri sokan haindir. Şerefsiz Mehmet Özcan zaniolo için 25 milyona Galatasaray okey olur diyor. Devamını getiremiyorum. Karaktersiz herif ulan fenerli holiganlara bak bir de sözde Galatasaraylilara bak
Dalkavugun teki o ya. En gıcık olduğum heriflerden biri. Sabah akşam ilaç niyetine dövülür bu kel

Gallardo Marsilya'nın teklifini reddetmiş bakalım hangi Avrupa takımına gidecek.

Koskoca dünya futbolunda icardiye yedek bulamadık

Gerçi daha icardinin kendisinide bulamadık

Ne demişler her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır

Ümidimizi kaybetmeyeceğiz aramaya devam

elemeler yaklaşıyo kiralık larin falan çeksek keske. anlaşılan ffp yüzünden çok veremiyoruz para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt