- 17 Eylül 2018
- 20.863
- 23.700
- 1.983
Görüyorum ve artırıyorum 6.yıldıza ulaşırızEmre Bol :
"Dün Fenerbahçe Genel Kurulunu izledim ve şunu anladım, Fenerbahçe 4.yıldızı takmadan Galatasaray 5.yıldıza ulaşır.."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüyorum ve artırıyorum 6.yıldıza ulaşırızEmre Bol :
"Dün Fenerbahçe Genel Kurulunu izledim ve şunu anladım, Fenerbahçe 4.yıldızı takmadan Galatasaray 5.yıldıza ulaşır.."
Kolpaya son ver. Duyum at.Demek ki özelde görüstügümüz konusmalari ifsalama vakti geldi Sekso bey
Forumdan ihracın için gece gündüz çaba sarf edeceğim. Gamlı baykuş seni!!!
SanaIcardi’ye girersen
Kime girerler
Ve mümkünse sag ayakliKerem zaten içeri girerek oynayan, oyun kurucu nitelikleri olan kanat. Ziyech miyech yaramaz bize. Savunma zaafiyeti yaratır. Rashica olmuyorsa bile sağ çizgiyi kullanacak, çizgiye inecek, oyun disiplini yukarıda bir Avrupalı oyuncu lazım sağa.
Uyarıyorum transfer harici konuşmayın diyeNöbete gene boydan girmişsiniz, birazdan temizlik yapılacak.
Bir daha transfer dışı konuşulursa sana saplarım.Uyarıyorum transfer harici konuşmayın diye
Dinleyen yok
Ekli dosyayı görüntüle 207014
Ligin içinden geçer,çok stoperi perde çıkarır.
Yeni hedefim @Umut Gül@Barış Savaş @Kolpa Kemal Kürek @Sami Karakoç buyur değerli kankam. Şunlara sapla da biraz kafa dinleyelim.
@Sami Karakoç hadi gözün aydınYeni hedefim @Umut Gül
Bu da golcü oldu otuzundan sonra
Lütfen ciddi olalim. Transfer şakaya gelmez
İspiyonculuk yapma çok kötü birseyTransfer takip edelim diye giriyoruz. Lakin z.k.msonik muhabbetlere tanık oluyoruz. Gereğini yapman dileğiyle değerli kankam
CagneBizim ligde siyahi forvetler iş yapıyor Ali Sowe, Eze vb düşünün bunların daha iyisini aldığımızı
Hayır ciddi olmayacağım.Lütfen ciddi olalim. Transfer şakaya gelmez