Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Bize sol ayaklı bir 10 numara lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köpeklerle yalaşmasi yasaklanmali!Nuno Tavares umarım gelir bu ligi atletizmi ve tekniğiyle karısı yapar, mental sorunları içinde Florya rehabilitasyon merkezi yeterli olacaktır
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu spastik bile bunu kabul ettiyse durumları vahimEmre Bol :
"Dün Fenerbahçe Genel Kurulunu izledim ve şunu anladım, Fenerbahçe 4.yıldızı takmadan Galatasaray 5.yıldıza ulaşır.."
FreeBakayoko ne durumda acaba, takip eden var mi bu herifi
Morutan uygun mu Romanyanin yeni Hagisi diyorlar fena bir çocukBize sol ayaklı bir 10 numara lazım
Sami çok tehlikeli biri
Romanya köyüne dönsün derim, hayatımda videosunu izleyerek istediğim ilk ve son adamdır. Vitaminsiz futbol zekası sıfır olan insan.Morutan uygun mu Romanyanin yeni Hagisi diyorlar fena bir çocuk
Yok mu Brazil ve Argentina liglerinden Neymar vari oyuncu? Maksimum 20 milyonMorutan uygun mu Romanyanin yeni Hagisi diyorlar fena bir çocuk
Ya gerçekten öyle şöyle haberler ne diye bakayım diyorum, 10 mesajdan 9'u girgir şamata.Nöbete gene boydan girmişsiniz, birazdan temizlik yapılacak.
Daha iyisi dedim cagne bizde olmadı ama diğer takımlarda oluyor
O oyuncuları bizimkiler tespit edene kadar biri alır zaten. O seviyr bir yetenek çıkarsa.Yok mu Brazil ve Argentina liglerinden Neymar vari oyuncu? Maksimum 20 milyon
Katılıyorum Muhammed bey haber atıyoruz konuşan yok. Hep @Kolpa Kemal Kürek yapıyor bunlariYa gerçekten öyle şöyle haberler ne diye bakayım diyorum, 10 mesajdan 9'u girgir şamata.
Yok yani forumda sohbet konusuda var orda ne istiyorlarsa saçmalasınlar ama transfer nöbeti ile ugraşmasınlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sowe, eze dedin ya. Bunlarin babasi cagne, ne demek daha iyisi dedim?Daha iyisi dedim cagne bizde olmadı ama diğer takımlarda oluyor
Facundo Buonanotte için kaç para ister acaba Brighton felaket bir topçu olacak 18 lik arjantinli 10 numara hem de solakYok mu Brazil ve Argentina liglerinden Neymar vari oyuncu? Maksimum 20 milyon