abartmayalım semihim mohammedin rahat 7 golü var35 20 0
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartmayalım semihim mohammedin rahat 7 golü var35 20 0
?
barış alper sol kanat rotasyonu degil miİcardi,Dembele ve Barış Alper rotasyonu harika olur. Gençlerden de Eren ve Baran’ı eklersin.
Resmin bile yok korkak
15 gol ne ya cok azKötürüm aboubakarın şov yaptığı ligi taraftarla bütünleşen dembele öttürür.
Gomis*2 performans olarak düşünün işte.
Temizinden 15 golü var.
Herif birde Fransa’dan gelecek götü başı yaymış Arabistan’dan gelen herifler az toplayınca neler yaptığını gördük.
Zaniolo öyle ya da böyle santrafora evrilecek gibi ama bizde olur mu bizden gittikten sonra mı olur onu bilmiyorum.Aslında İcardi & Zaniolo ikilisiyle de çok fena 4-4-2 oynayabilir bu takım. Kerem buna doğru evrildi iyiden iyiye
Resmin bile yok korkak
Bence Arabistandan iyi dönmediAboubakar büyük topçu ya. Nasıl Portekiz'de süründü o kadar hayret valla.
Zapata çok kuvvetli adam sağlam döndü. İcardi klasi adam alamayız artık o bir seferlik rüyaydıZapata ağır bir sakatlık geçirmedimi. Hatta kronik diye biliyorum . İkiside aynı stile yakın değiller mi. İcardi klasinda komple forvetimiz olursa dembele yada Zapata gibi oyuncularda ikinci forvet olmalı. Birinci forvet için bence yetersiz kalabilirler
Bu kadroda hangi os oyun kuracak———Dembele-Icardi———
Kerem-Torreira-Sanches-Zaniolo
—Kazim-Abdül-Nelsson-Boey—
—————Muslera—————
Hocanın 4-4-2 oynayacağını sanmıyorum Yoğun maç trafiğinde ikisi de süre bulacaktır zaten neden yedek oturmasın dembele.