Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötürüm aboubakarın şov yaptığı ligi taraftarla bütünleşen dembele öttürür.
Gomis*2 performans olarak düşünün işte.
Temizinden 15 golü var.
Herif birde Fransa’dan gelecek götü başı yaymış Arabistan’dan gelen herifler az toplayınca neler yaptığını gördük.
15 gol ne ya cok az
valencianın 30 golu var

Hocanın 4-4-2 oynayacağını sanmıyorum Yoğun maç trafiğinde ikisi de süre bulacaktır zaten neden yedek oturmasın dembele.

Aboubakar büyük topçu ya. Nasıl Portekiz'de süründü o kadar hayret valla.

Resmin bile yok korkak
images (1).webp

Zapata ağır bir sakatlık geçirmedimi. Hatta kronik diye biliyorum . İkiside aynı stile yakın değiller mi. İcardi klasinda komple forvetimiz olursa dembele yada Zapata gibi oyuncularda ikinci forvet olmalı. Birinci forvet için bence yetersiz kalabilirler
Zapata çok kuvvetli adam sağlam döndü. İcardi klasi adam alamayız artık o bir seferlik rüyaydı

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim hayalim ikinci forvet olarak aguero tarzında top sürebilen ceza sahası içinde adam geçme vb mezihetlerw sahip forvet tipinin formamizi giymesini hep istemisimdir. Ama Okan hoca ile birlikle yan toplar ve duran toplarda artık daha etkiliyiz. Bize zaten takımlar kapanıyor. Hocalar genelde bu tür takimlara yeri geldimi hava hakimiyeti yüksek stoperleri forvete atarak çözüm bulmaya çalışıyordu. İcardi bizde dersek dembele vb futbolcu ile iyi bir forvet hattı kurabiliriz.ha Okan hoca oyun formatını değişirse seçeneklerde değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt