- 20 Ağustos 2017
- 24.174
- 16.462
- 1.838
Belmas olsa Icardi'ye de pas vermezdi sonra rize formasiyla gelir bize gol atardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bir futbolcu için gelip geçici olabilir ama kariyeri olan bir oyuncu için öyle olduğunu düşünmüyorum.İcardi dünya çapında bir futbolcu Lewandowski reddettiyse başka oyuncularda reddedebilir.Bunlar gelip geçici şeyler 30 milyon yıllığı bırakıp Metin Oktay kalksa mezardan bize gelmez
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedsonla İcardiyi denk örnek olabilecek şekilde mi anlattın bana mı öyle geldi?Belmas olsa Icardi'ye de pas vermezdi sonra rize formasiyla gelir bize gol atardi
SarcasmGedsonla İcardiyi denk örnek olabilecek şekilde mi anlattın bana mı öyle geldi?
Lewandowski Barcelona da oynuyor İcardi bizde oynuyor. Belki Paris'in as forveti konumunda olsa hala o zaman dediğin olabilirdiNormal bir futbolcu için gelip geçici olabilir ama kariyeri olan bir oyuncu için öyle olduğunu düşünmüyorum.İcardi dünya çapında bir futbolcu Lewandowski reddettiyse başka oyuncularda reddedebilir.
Bence ikiside değil.Dogan Alemdar alınmalı genç potansiyelli kaleci.Günay mı? Okan mı?
Günay tabiki Okan baya kötü kaleci ama İstanbulspor maçından dolayı Allah razı olsunGünay mı? Okan mı?
Reyna mı felixmi bonservisi de düşünerek.31 Ağustos akşamı Erden Timur: ''JOAO FELIX..!!Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım
(tsimikas ve lukaku da yoldalar
)''
İcardi şuan Milan Inter Roma gibi takımlar da istese çok rahat oynar.İcardi ile Lewa yi kiyaslamiyorum ama Galatasaray'ı da çok kucuk görmemek lazım.Lewandowski Barcelona da oynuyor İcardi bizde oynuyor. Belki Paris'in as forveti konumunda olsa hala o zaman dediğin olabilirdi
Kim diyor bedava oldugunu?Gelse çoktan alirdik bedava adam
İcardi ağustosa kadar kararını açıklamaz. Kampa gitmemek için Al Taawondaİcardi abimiz arabistan'a gidip gitmeyeceğini netleştirse de yolumuza baksak
Günay Güvenç transferini şimdi ister misin kanks?Muslera (ligde Günay)
xxx Nelsson Abdülkerim Tavares
Paredes Torreira
Zaniolo xxx Kerem
Icardi
Gedson o dönem gayette yıldız idi gerçekleri kabullenelim renktaş.Şu mesajı gedson için yazmışlardi ulen gedson kim dünya yıldızı olmak kim eee çıtayı irfancan koyduğumuz yıllardı
Ayrılmak istiyor kulübünden şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor top 6 takımları almaz ordaki belki Newcastle isterse ister
İcardi oralarda zaten oynar da İcardiye bizim verdiğimiz yıllık ücreti bile vermez oradaki takımlar. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübüdür ama Avrupa'da yeri ilk 30 a bile zor girerİcardi şuan Milan Inter Roma gibi takımlar da istese çok rahat oynar.İcardi ile Lewa yi kiyaslamiyorum ama Galatasaray'ı da çok kucuk görmemek lazım.