Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok alaka
transfer sezonunun açılması taraftarı daha çok gazlayacak
yönetim de transferleri açıklamak durumunda kalacak
zaten bitmeye yakın isimler olduğu konuşuluyor
ardı ardına misal 2 transfer açıklanırsa niye şaşırayım ki buna
Bende diyorumki biten transfer varsa simdi de aciklanir. Demekki biten bisey yok, ha 26a biterse bilemem. Ama dönem 5 haziranda da acilsaydi bugun ayni yerde olacaktik onu demeye calisiyorum

Geçen sene yaptığımız transferler
1 ile 5 arasında değerlendirme:
Fiyat, performans, şampiyonluk yolunda verdiği katkı, satılabilir olması vs

Zaniolo 4
İcardi 5
Torreira 5
Midsjo 2
Yusuf demir 1
Abdülkerim bardakçı 5
Dubouis 3
Mertens 3
Sergio 4
Ross 1
Kazımcan 4
Seferovic 1
Kaan Ayhan 2
Mata 1
Rashica 4
Adekugbe 3

Total 16 olup, 6 transferden doğru düzgün katkı alamadık. Alabildiklerimiz ise çok iyi aldık. Sizin değerlendirmeniz nasıl?

İcardi oralarda zaten oynar da İcardiye bizim verdiğimiz yıllık ücreti bile vermez oradaki takımlar. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübüdür ama Avrupa'da yeri ilk 30 a bile zor girer

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barcelona Real seviyesindeyiz zaten demiyorum ama anlatmak istediğim Arap takımlarıyla bizde oynamak arasında 3.ligde oynamak gibi fark var.O paraların çok yüksek olduğu aşikar ancak benim tahminim İcardi bizde kalır ne kadar fazla para alirsam iyidir düşüncesi var İcardide bir nevi Arap kulüplerini koz olarak kullandığını düşünüyorum eğer söz konusu para olmuş olsa imzayı çoktan atmış olurdu diye düşünüyorum.

Tottenhama kiralık gittiği için mi yıldız oluyor, gedson potansiyelli bir oyuncuydu ama bize geldiği halinde de şu an ki halinde de anca Türkiyede yıldız kabul edilir

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yıldız zaten potansiyeli tavan olan futbolculara denir gedsonda potansiyeli tavan bir futbolcuydu potansiyeline ulaşamamış olması. onun o dönem potansiyeli yüksek bir yıldız olduğu gerçeğini değiştirmez.

Gecen dönemde Özgür Ayten vardi haftalarca like kasmak için şov yapıyordu sonra fena patlayınca forumdan tekme tokat kovulmuştu
Yeni Ö.Aytenimiz Melikşah HO

SM-S906B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayten son dönem cuvallasa da ilk duyum salmaya başladığında efsane tutturmustu hala unutmam Luyindamanin L'i gecmiyorken gelecek demisti.. Bir dönem istihbarat aldı sonrasında kesildi muhtemelen buna sallama bilgiler geldi..
Gömülen özgür kadar bile tutturani gelmedi şu ana kadar

kaç senedir nöbette neden millet duyumculara doğru/yanlış fark etmeksizin sallamaya çalışıyor anlayamadım. Melikşah 2-3 duyum attı diye şimdi onun üstüne gidilir yarın başkası gelir ona da.

neden acaba, bilgi vb görmek istemiyorsan nöbette işin ne, hadi transfer haberi öğrenmek istiyorsun o zaman niye haberi verenlere saldırıyorsun, ilginç bi zihniyet

Bu sezon anadolu takimlari cok kötüydü

Anadolu da tek bir oyuncu bile parlamadi veya büyüklere göz kirpacak bir performans sergilemedi
Kalite düstü. 3 türk zor cikiyor.

Yine de bazi etkili oyuncular izledik ama bunlarin cogu yas olarak ilerlemis veya büyük takimda bu performansi göstermesi zor olan isimler.

-Umut Nayir
-Borja Sainz
-Valon Ethemi
-Ali Sowe
-Diagne
-Borini
-Guilherme
-Calvo
-Soner
-Yasin Özcan
-Badou
-Belhanda
-Cheriff
-Kevin Rodrigues
-Yusuf Sari
-Yusuf Özdemir
-H.Wright
-Fernando
-Leo Duarte
-Bertug Yildirim

vs. iyi izlenimler birakti

kaç senedir nöbette neden millet duyumculara doğru/yanlış fark etmeksizin sallamaya çalışıyor anlayamadım. Melikşah 2-3 duyum attı diye şimdi onun üstüne gidilir yarın başkası gelir ona da.

neden acaba, bilgi vb görmek istemiyorsan nöbette işin ne, hadi transfer haberi öğrenmek istiyorsun o zaman niye haberi verenlere saldırıyorsun, ilginç bi zihniyet

@Samet Nalbant geçen yıl kendi duyum veriyordu bence en komik onun sallamasi..

Duyum işi heyecan veriyor bir hareket getiriyor nöbete ama duyumculugun sonu genelde küfür kıyamet bitiyor

Şimdi daha da cazip oldu
:D
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Kalite düstü. 3 türk zor cikiyor.

Yine de bazi etkili oyuncular izledik ama bunlarin cogu yas olarak ilerlemis veya büyük takimda bu performansi göstermesi zor olan isimler.

-Umut Nayir
-Borja Sainz
-Valon Ethemi
-Ali Sowe
-Diagne
-Borini
-Guilherme
-Calvo
-Soner
-Yasin Özcan
-Badou
-Belhanda
-Cheriff
-Kevin Rodrigues
-Yusuf Sari
-Yusuf Özdemir
-H.Wright
-Fernando
-Leo Duarte
-Bertug Yildirim

vs. iyi izlenimler birakti
Calvo rezil 1 stoper..

Konu açtım yorumları bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt