Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.346
- 3.766
- 2.088
Milli Takımımız hoca ararken hocamın haberleri çıkar hep böyleterim hocanin arabistan isi ne oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli Takımımız hoca ararken hocamın haberleri çıkar hep böyleterim hocanin arabistan isi ne oldu
Ya Samet sen futboldan anlamazsın o yüzden açıklama yapmak bile gerekli değil sana yorumlarını bu ne diyo ya diyerek okuyorum her zamanAlexis bitik demek ayrı
Bitik olmadığı ispatlandıktan sonra çok para alır demek ayrı
Bu bizim işimize gelir keşke böyle olsa şampiyonlar liginde şansımız olur
Rus milli takımını seçmişBu zakaryan o kadar çok iyiyse Ermenistan milli takımında niye oynamıyor? Zalerayan mı ne öyle bir 10 no ları vardı perişan etti galleri
Bu zakaryan o kadar çok iyiyse Ermenistan milli takımında niye oynamıyor? Zalerayan mı ne öyle bir 10 no ları vardı perişan etti galleri
Rus milli takimini seçtiği için olabilir mi?Bu zakaryan o kadar çok iyiyse Ermenistan milli takımında niye oynamıyor? Zalerayan mı ne öyle bir 10 no ları vardı perişan etti galleri
Dur bakalım daha teklifimizi yeni sunuyoruz.İcardi bizde kalmak istese çoktan kalırdı kabul edelim bizi oyalıyor.
dembele meselaAlexis icardiyle zıt biri değilki
Pivot dersen anlarım kim olur mesela alexisten daha fazla icardinin muadili
Yok kalma ihtimali 0.Kabul edelim iyice sinirlerimi bozmaya başladı bu iş.Kalacaksan kal gideceksen git.Biz göğe çıkardık o gitmek istiyorsa gitsin.Koskoca gs forvetsiz kaldı bunun yüzüne.Dur bakalım daha teklifimizi yeni sunuyoruz.
icardi de arjantin milli takiminda oynamiyorBu zakaryan o kadar çok iyiyse Ermenistan milli takımında niye oynamıyor? Zalerayan mı ne öyle bir 10 no ları vardı perişan etti galleri
Yanlış anons, adam rus çıktı rıza babaicardi de arjantin milli takiminda oynamiyor
icardi rus muymus?Yanlış anons, adam rus çıktı rıza baba
La olm geçen sene scoutum diye üfürdün bi bok bilmediğini ortaya çıkardım rezil oldunYa Samet sen futboldan anlamazsın o yüzden açıklama yapmak bile gerekli değil sana yorumlarını bu ne diyo ya diyerek okuyorum her zaman
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belarus muşicardi rus muymus?