- 4 Ağustos 2009
- 83.853
- 62.564
- 5.093
Heh bi ozan eksikti. Ozan+mekkeni muthis olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hleb vardi. konyasporda oynamisti.Belarus muş
Dembelenin yaşı genç yedek oturmazdembele mesela
20 kulübe 1 er milyar mıydı? , 20 milyar paradan her kulübe 1 milyar mıydı?Araplar futbola 1 milyar ayırmıştı. Yarısı gitti çok şükür. Birkaç kişi daha alsınlar da Icardi bize kalsa
10 milyon euro verseler tc vatandaşlığından çıkacaksın deseler çıkar mısın20 kulübe 1 er milyar mıydı? , 20 milyar paradan kulübüne 1 milyar mıydı?
Bitik adam olduğu konusunda en ufak şüphem yok bir kere Tudor gibi bir hocayla bunu başarmış diyosun Tudor dediğin adam hücum futbolu oynatıyor. Alexisin maçlarını azıcık izlemiş olsaydin istatiksel bakmazsın Valenciada attı bir dünya eee sonuç hedef denilen maçlarda patır patır bıraktı sahaya gerek Cl maclari gerek ligdeki Paris maçları olsun takımın penaltılarini Alexis kullanıyordu. 2 veya 3 golu haricinde kalitesinden eser kalmamış yıllık alacağı ücret bu kadar vereceği şeyin karşılığında en az 4 milyon Euro. Bir şeyden anladığın yok aklına Alexis düşmüş konuşuyorsunLa olm geçen sene scoutum diye üfürdün bi bok bilmediğini ortaya çıkardım rezil oldun
Şimdi alexis bitik dedin bitik olmadığını ortaya koydum fazla para alıra döndün yine sıvadın
Özür dileyip uzaman boynunun borcuyken bişey bilmeyen senken bileni bilmemekle itham etmekte sana yakışırdı
Bide bu ne ya diye okuyomuş ahahsjs
Nereye gideceğim çıkınca peki10 milyon euro verseler tc vatandaşlığından çıkacaksın deseler çıkar mısın
hoffenheimda 10 tane santrafor var. onlardan birini alalim.Dembelenin yaşı genç yedek oturmaz
Güvenilir bi tip gibi gelmiyo bana
hoffenheimin forvet rotasyonu cok zenginmis. dolberg, kramaric, bebou, dabbur, baumgartner. birini vermezler mi? hepsi is yapar bizde.
meçhulNereye gideceğim çıkınca peki
dabbur bile iyi yedek olarakDolberg onlarin degil ve Anderlechte transfer oluyor diyorlardi. Baumgartner'de herhalde Leipzige gidecek.
Erden Timurlenk?Son dk, Erden Timurlenk londraya gitmiş. Tottenham la görüşmek için. Tw de yazmışlar
Meçhulu kabul etmezdim.meçhul