Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terzi gazeteden ayrılıp kendi kanalına geçtikten sonra Ertem’e döndü. Düşürülse iyi olur. Bence bizim için kulüp Tier 0, Fabrizio Tier 1, diğerleri Tier 2’den aşağı sıralanmalı da konuşacak bir şey kalmıyor o zaman da😂. Liste iyi o yüzden.
Aynen bende oyle dusundum zaten istesemde hepsini indiremem o zaman konusulacak birsey kalmiyor :D

juvede para yok.kulusevskiden gelen parayı da castagne veya baska bi sagbeke gömme sevdalısılar.zaniolodan önce 3 oyuncuyu bize önerdiklerine dair haber vardı.arthur,mckennie,zakaria(sandro) sanırım.o yüzden haberler manipule edici biraz

Burhan suan 2 ama dusunebiliriz
S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
Berkgol 3 suan, kalsin mi diye dusunmekteyim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4
@footmercato, @Santi_J_FM bu ikisi 2 olabilir haberleri genelde doğru oluyor.

juventus chiesayı satsa bile zaniolo için 25 verir,yavsak bi kulup cunku

Zanilo yolcu gibi. Erden başkanda zaten konuşmasında az belli etmişti. Neyse hem para kazanırız hemde fenere iki güzel gol koydu gitti. Ayrica marka değerimizi avrupada arttırıyor böyle hamleler başka gençler için.

Bu cocukdan büyük striker olabilir, tren kacmadan kapmak lazim. Milli takimin gelecegi 9 no olacagini inaniyorum. Almanlar analiz etmis.

🔍Kulüp yeteneği Can Uzun analizde 🇹🇷

17 yaşındaki forvet, 16 yaşında forma giydiği U-19 Bundesliga'nın en dikkat çeken oyuncularından biri. 15 lig maçında 20 golcü puanı bunu doğruluyor. Nürnberg yeteneğine yakından bakma zamanı.
(1/8)

Uzun'un güçlü yönleri mezuniyetinin çok ötesine geçiyor. Özellikle top sürmede çok fazla kalite getiren çok hareketli bir forvet olarak kabul ediliyor. Teknik olarak güçlü hücum oyuncusu, dar alanlarda kendini son derece rahat hissediyor ve birçok gol şansı da yaratıyor.
(2/8)

U-19 Bundesliga'daki tüm forvetler arasında en yaratıcı paslara ve asistlere sahip olan o. Sık sık oldukça derine düşmesine izin verdiği için, birçok fırsatı daha en başından başlatır.
(3/8)

1.86 boyundaki Uzun için karar verme sürecinde iyileştirmeye yer var. Hücumda üçüncü sırada hala çok oyuncu ve bazen bitirmek veya pas vermek için doğru anı kaçırıyor. Kafa oyununda bile düzgün bir şekilde yükselebiliyor.
(4/8)

Sol yarı boşluktan topu almayı tercih ediyor ve dinamik, iyi ve her zaman açık pozisyonuyla oyunu anında hızlandırıyor. Sağ ayağı daha güçlü olsa bile esnek hareket ediyor ve birçok durumda sol ayağını da iyi kullanıyor.
(5/8)

Büyük potansiyeli, diğerlerinin yanı sıra Chelsea ve Galatsaray İstanbul'dan yetenek avcıları tarafından fark edilmedi. Gelecek yıl kulüp için erkekler bölümüne girmeyi ve orada kendini kurmayı umut edecek.
(6/8)

Niteliklerini ortaya çıkarmak için teknik olarak güçlü olan Uzun'u yüksek toplarla değil, hat aralarında düz dikey geçişlerle kullanmak önemli olacaktır. Bu nedenle kulüpteki bir sonraki teknik direktör seçimi Uzun için çok önemli olabilir.
(7/8)

Her iki durumda da Uzun, erkekler alanında kalitesini kanıtlamak için her fırsata sahiptir. Arsız oyun tarzı sayesinde kalabalığın favorisi olma potansiyeli de var.
(8/8)

sanki zaniolo ile cityi reali psgyi bayerni yeneceksin

35 milyon euro 1 senelik futbolcu maaşlarının toplamı

kırmızı kurdele ile yollarım

35 zaniolo 30da cl geliri ile hem bu seneyi hem seneyi kurtarıyoruz maddi olarak

ne dursun başkanda ne erden timurda koç kadar para yok arkadaşlar
harcıyabileceklerini geçen sene harcadılar işte birazda kulup kendi kendini karşılamalı

bu işin birde psikolojik yanı var

durmadsn kulube para akıtmak insanı yapratır
biraz bu adamlarında soluklanması lazım maddi yönden

Burhan suan 2 ama dusunebiliriz
S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
Berkgol 3 suan, kalsin mi diye dusunmekteyim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4
terim sports tier 1 bence

30 civarına zaniolo gitmeli bence, iki kere çok ağir sakatlık yaşamış adam ne kadar iyi olursa olsun risk, biz o riski alamayiz

25+mckenie veren 35 de verir.Zaniolo'nun tek talibi juve de değil.4-5 ay önce bu adamın bitik,gözden düşmüş,depresyon tedavisi gören haline 30m euro verdiler Premier Ligden.Fizik olarak zımba haline gelmiş,psikolojisini düzeltmiş,milli takıma seçilmiş halinde indirim yapılmasının bir mantığı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt