Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35'e satarsak 4 m euro Roma'ya pay veriyoruz. Para + takas daha mantıklı olabilir 25 + takas yaparsak daha karlı çıkarız ama alacağımız futbolcu kim olacak ondan emin değilim.

Ziyech alabilirsek güzel hamle olur. Icardi kalırsa ona acaip asistler yapar. Ziyech baya asist uzmanı bir eleman Boey de yolcu gibi. Nedense Nelson kalacak gibi geliyo bana.

Muslera
? Nelson Abdul ?
Toreira parades
Ziyech ? Kerem
Icardi

Eksik bölgeleri iyi adamlarla tamalarsak Ki 10 numara çok önemli burda. Böyle bir kadroda 10 no çok yaratıcı skorer pasor ve hızlı olmalı.
Acaip iyi bir takımımız olur. Ligin içinden zaten geçer Avrupada da biseyler yapar yani boş geçmez. Tabi yedeklerimizinde iyi olması ve bir kaç genç te alınması lazım

Zaniolo 15 milyon euro 5 taksit alınmıştı,pek bonus kazanmadı daha sanırım en fazla 1-2 milyon eurodur.Cash 25 m verirlerse bırakırız bence.Basında çıkan haberler abartılı oluyor genelde.

Romeo Agresti'ye baktım biraz bir şey yazmış mı diye.Zaniolo hakkında hiçbir şey girmemiş adam , Juventus'un Tier 0'ı adam.O yüzden demek ki ilgi falan yok , olsa bu adam yazardı kesin diye düşünüyorum.

bu seferde babayı alacaklar.2014 yazında da ugrastılar

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in adı Juventus ile anılıyor. İtalyan gazetesi La Stampa'ya konuşan Juventus Teknik Direktörü Massimo Allegri, Hollandalı yıldızın transfer listelerinde yer aldığını doğruladı.

Wesley Sneijder'in istedikleri oyunculardan biri olduğunu aktaran Allegri, "Sneijder, erişebileceğimiz bir 'lüks'. Eksikliğini duyduğumuz şeyleri tamamlayabilir" ifadelerini kullandı.

'AMACIMIZ KULUBÜN TEKNİK KAPASİTESİNİ ARTIRMAK'
Sneijder için girişimleri olduğunu aktaran Allegri, "15 milyona bir villa almak isterim, ancak bunu başaramazsam, beğendiğim bir apartmanı da alabilirim. O bir villa, ancak özel bir durumu var. Kulübün amacı, takımın teknik kapasitesini arttırmak" dedi.

Mckennie sabahtan aksama kadar onlyfans mi izliyor?

@vikingnelsson
Onlyfans sevdalısı McKennie nasıl bize yarayacak. Leeds’de dünya kupası formunu koruyamadı ayrı olarak. Juventus ”All or Nothing” belgeselini izleyin, futbolu ciddiye almayan bir oyuncu olduğu belli

@vikingnelsson
Onlyfans sevdalısı McKennie nasıl bize yarayacak. Leeds’de dünya kupası formunu koruyamadı ayrı olarak. Juventus ”All or Nothing” belgeselini izleyin, futbolu ciddiye almayan bir oyuncu olduğu belli
futbolcu alırken karakterini arastıran,eski takıımından bile durum soranlar mckenniyi almaz.mckenni takası da yalan oldu senin şu an attıgın postla.

@vikingnelsson
Buraya geldiğinde erişim yasaklarını görünce psikolojisi bozulurdu zaten :asd:

iyi bari.mckennie bizim karakter arayısımıza uymuyo,böylelikle takas+para ve zaniolo transferi yalan oldu.arthur sakat.sandro ile sözlşeme feshediyolar zaten

bu seferde babayı alacaklar.2014 yazında da ugrastılar

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in adı Juventus ile anılıyor. İtalyan gazetesi La Stampa'ya konuşan Juventus Teknik Direktörü Massimo Allegri, Hollandalı yıldızın transfer listelerinde yer aldığını doğruladı.

Wesley Sneijder'in istedikleri oyunculardan biri olduğunu aktaran Allegri, "Sneijder, erişebileceğimiz bir 'lüks'. Eksikliğini duyduğumuz şeyleri tamamlayabilir" ifadelerini kullandı.

'AMACIMIZ KULUBÜN TEKNİK KAPASİTESİNİ ARTIRMAK'
Sneijder için girişimleri olduğunu aktaran Allegri, "15 milyona bir villa almak isterim, ancak bunu başaramazsam, beğendiğim bir apartmanı da alabilirim. O bir villa, ancak özel bir durumu var. Kulübün amacı, takımın teknik kapasitesini arttırmak" dedi.

Sergen Juve yi bosver. Erden başkanın konuşması belki birsey ima etmedi söylemedi ama ben nedense zanilo satılabilir havası aldım o konuşmadan. Yani bende istemiyorum gitmesini şahsen ama adam gitmek istiyosa yapicak bisey yok.
Bu arada Amerikalı oyunculara karşıyım sallamiyolar hicbir şeyi çok rahatlar bknz:Yedlin

Juventus , Zakaria ve Mckennie'yi satmak istiyormuş bir de düzgün para bekliyorlarmış.Iskartadaki adamlardan birini verip bi de 20 vermeleri komik olur , bizim as ve İtalya Milli takımının as oyuncusuna karşılık ıskarta oyuncuyu verip bi de 15 milyon saydırmaya çalışmaları komik cidden.
Zakaria+30 falan verseler olur yani anca

Sergen Juve yi bosver. Erden başkanın konuşması belki birsey ima etmedi söylemedi ama ben nedense zanilo satılabilir havası aldım o konuşmadan. Yani bende istemiyorum gitmesini şahsen ama adam gitmek istiyosa yapicak bisey yok
her ihtimal konusulur,bu konuda özgür bence.nelsonda gidiyodu son ana kadar sevillaya.ama mevzu juvenun parası yok,zanolo da sampiyonlar ligi paylasımı yaptı.italyanalr kendi kendine gelin guvey oluyo yani biraz

her ihtimal konusulur,bu konuda özgür bence.nelsonda gidiyodu son ana kadar sevillaya.ama mevzu juvenun parası yok,zanolo da sampiyonlar ligi paylasımı yaptı.italyanalr kendi kendine gelin guvey oluyo yani biraz
Juve bugün 30m a adam sattı nasıl yok paraları

arkadaşlar nicolo Zanioloyu kesin ve kesin olarak satmuyacağız
evet
SATMUYACAĞIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt