Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı hiç çıkmamış isimler olacakkk... Neymar başlığına da yazdım. Araplar A+ oyuncuları almaya devam ettikçe bizim boey nelsson torreira gibi adamlar Avrupa da daha da fazla para edecek oyuncular olacak. Bu çılgınlığı değerlendirmek gerekir. Transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama gelecek oyuncular için finansman sağlanması açısından oyuncu satışı bir an önce yapılsın düşüncesi yoktur inşallah. Hatta bana kalsa nelsson ile tekrar bir sözleşme yapılıp 25 milyon luk bedel arttırılmalı.

Adı hiç çıkmamış isimler olacakkk... Neymar başlığına da yazdım. Araplar A+ oyuncuları almaya devam ettikçe bizim boey nelsson torreira gibi adamlar Avrupa da daha da fazla para edecek oyuncular olacak. Bu çılgınlığı değerlendirmek gerekir. Transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama gelecek oyuncular için finansman sağlanması açısından oyuncu satışı bir an önce yapılsın düşüncesi yoktur inşallah. Hatta bana kalsa nelsson ile tekrar bir sözleşme yapılıp 25 milyon luk bedel arttırılmalı.
Nelson kabul etmez bence. Zaniolo da Pek olası göremiyorum bunu

aza tamah etmeyen cogu bulamaz

Nelsson kabul etmez bence. Fernando gibi burayi basamak olarak goruyordur

Nelson kabul etmez bence. Zaniolo da Pek olası göremiyorum bunu
Olabilir ama en azından o yazılan bedellerin altında verilmemesi gerekir. Boey için 17 18 milyonlar telefuz ediliyor mesela. Arap alımları böyle devam ederse 30 35 lere kardar çıkar teklifler.

Dzeko sikecilere girse çok güzel olur herif tamamen kadayıf olmuş 38 yaşında fiziki gucude epey düşmüş 2 adım yanındaki topa bile hamle yapmıyor
İş yapar diyenleri ciddiye almayın Inter'in ortasahasinda ve Martinez gibi biriyle 15golu bı zahmet atsin

1686566978374.png
1686566953853.png
Bu çocuğu kiralık verse bize PSG. Stoper, Solbek Ön Libero oynayabiliyor.Çok teknik bir solak boyuda maşşallah.

Bu arada Arapların bu kadar oyunculara yükleniyor olması orta vadede UEFA ya kabulleri konusunda bir ipucu veriyor olabilir de aynı zamanda. Saçma gözükse de İsrail Azeri takımlarının falan UEFA da oynamalarını sebep gösterip parayla giriş yapabilirler...

Avrupalılar bir tek bizi bildiklerinden tjk ve ifb nin transferlerini de bize yazıyorlar yav :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt