Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.996
- 8.342
- 2.368
Galatasaray: Görüşmedik bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG nin alternatifi çok sanmıyorum genelde transfer le cozuyorlar.Bu tarz takımlar bir oyuncuyu gözden çıkarınca bir daha eski tad vermiyor.Hoca ve Messi gittiği için gelecek T.D. İcardiyi denemek isteyecektir. Bu sebeple kısa vadede İcardi mevzu netleşmez.
kötüaramız nasıl
Nelson kabul etmez bence. Zaniolo da Pek olası göremiyorum bunuAdı hiç çıkmamış isimler olacakkk... Neymar başlığına da yazdım. Araplar A+ oyuncuları almaya devam ettikçe bizim boey nelsson torreira gibi adamlar Avrupa da daha da fazla para edecek oyuncular olacak. Bu çılgınlığı değerlendirmek gerekir. Transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama gelecek oyuncular için finansman sağlanması açısından oyuncu satışı bir an önce yapılsın düşüncesi yoktur inşallah. Hatta bana kalsa nelsson ile tekrar bir sözleşme yapılıp 25 milyon luk bedel arttırılmalı.
aza tamah etmeyen cogu bulamazAdı hiç çıkmamış isimler olacakkk... Neymar başlığına da yazdım. Araplar A+ oyuncuları almaya devam ettikçe bizim boey nelsson torreira gibi adamlar Avrupa da daha da fazla para edecek oyuncular olacak. Bu çılgınlığı değerlendirmek gerekir. Transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama gelecek oyuncular için finansman sağlanması açısından oyuncu satışı bir an önce yapılsın düşüncesi yoktur inşallah. Hatta bana kalsa nelsson ile tekrar bir sözleşme yapılıp 25 milyon luk bedel arttırılmalı.
Adı hiç çıkmamış isimler olacakkk... Neymar başlığına da yazdım. Araplar A+ oyuncuları almaya devam ettikçe bizim boey nelsson torreira gibi adamlar Avrupa da daha da fazla para edecek oyuncular olacak. Bu çılgınlığı değerlendirmek gerekir. Transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama gelecek oyuncular için finansman sağlanması açısından oyuncu satışı bir an önce yapılsın düşüncesi yoktur inşallah. Hatta bana kalsa nelsson ile tekrar bir sözleşme yapılıp 25 milyon luk bedel arttırılmalı.
Olabilir ama en azından o yazılan bedellerin altında verilmemesi gerekir. Boey için 17 18 milyonlar telefuz ediliyor mesela. Arap alımları böyle devam ederse 30 35 lere kardar çıkar teklifler.Nelson kabul etmez bence. Zaniolo da Pek olası göremiyorum bunu
Arap kulüplerine bir tarafına deve girsin inşallah bıktım her transfer de adlarının geçmesinden
kent fbde