Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.123
- 47.479
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsal sana noldu dostum? Bı fenerli kadına falan mı tav oldun? Esir falan alındıysan mesajı wowla, Konya'ya doğru harekete geceyimiyi futbolcu aldılar her hoca oynatır ok
8+3 rafa kalkar
realiteyi görmek için fenerli kadına ihtiyaç yokÜnsal sana noldu dostum? Bı fenerli kadına falan mı tav oldun? Esir falan alındıysan mesajı wowla, Konya'ya doğru harekete geceyim
Köyden İndim Şehire filmi gibi reis yavGül gibi Rossi dururken Kent'e ne gerek var yav.
Kamil koctan aldım bileti, gece 1 gibi inerim otogara. 1 kilo konya şekeri alıp gelicem yanınarealiteyi görmek için fenerli kadına ihtiyaç yok
iyi forumlar
konyalı'ya neden konya şekeri alıp geliyorsunuz murat bey?Kamil koctan aldım bileti, gece 1 gibi inerim otogara. 1 kilo konya şekeri alıp gelicem yanına![]()
O kadar da değil de 1.750 alır yine imza parası var mıdır onu bilememYine hoca belli olmadan oyuncu almislar.
2.5-3 altinda gelmez Kent zaten sjsjsjsj
Biraz Ömer üründül yorumları gibi olmuş sözleşmesi biten adam nasıl gelecektikent denen zibidinin 11 milyon değeri var ama bedelsiz almışlar enteresan
Minimum birini tutamayız diye düşünüyorum.Dembele 7 yıl önce bize gelse neler olurdu acaba.
Şimdi İcardi'nin durumundan bağımsız kadroya katılmalı.
Eğer şartları çom ağır değilse ve Arap çölüne 27 yaşında düşecek kadar futboldan soğumadıysa gelsin yarın başlasın.
Öyle ya da böyle alınacak bir SÜPER KUPA ve CL elemeleri var.
O maçlara en azından;
Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Kazımcan
Torreira
Oliveira/Berkan
Kerem
Rashica/Barış
Zaniolo
Dembele
gibi bir 11 ile başlamalıyız. Bu arada Nelsson ve Boey'in gidişi de olacaksa geçe kalmamalı. Ama tercihen kalmalarını isterim.
Antep'te baklavanın kilosu 600 oldu Unsalim.. gönül isterdi ki eskisi gibi tepsiyle gelelim ama fıstıkta baklavada ateş pahası. Bizimkileri bile eregliden aldığım pişmaniye ve konya sekeriyle kandiriyorum artikkonyalı'ya neden konya şekeri alıp geliyorsunuz murat bey?
Bir kanatta Rossi diğerinde Kent.Köyden İndim Şehire filmi gibi reis yav![]()
Biraz Ömer üründül yorumları gibi olmuş sözleşmesi biten adam nasıl gelecekti
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi