- 24 Temmuz 2021
- 12.882
- 5.049
- 663
Merih gelsin nelson 25
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamMerih gelsin nelson 25
Taraftarımız sadece kötü haberleri inanıyoricardi olumlu olunca kimsenin şeyinde degil.ciddi psikolojik tedavi görmeli bu taraftar.10 milyon kadar verebilirmişiz bonservisine,o bile yazıyo haberde.
Hep ayi muhabbet tempolu iki tane kanadin oldumu toparlar her turlu Rashica Baris Boey Torreare ile rakipleri bayiltik bu seneŞu üçlünün arkasını toplamak için 2 adet Patrick Vieira lazım.
Bizeneöldürün beni,eski sevgilime watsaptan mesaj attım yanlıslık ilen.S isminde çok kadın var![]()
20 civarımerih kaç para
YazikNasıl topçu bilmiyorum da bunun kız arkadaşını takip ediyorum bir iki yıldan beri aşırı hoş kiz
Icardi 3 ay tatilini yapmadan gelmez başka yere de aynı tarifeyi çeker yani.beyler konuya çok fransız kaldım son durum nedir icardi defteri kapandı mı yoksa ağustosa kadar veremmi olacaz? orta sahada kimler düşünülüyor? boey nelson transferinde son durum ne? sol bek stoper adayları kimler?
Önümüzdeki hafta içi birkaç isim gelecek.Arkadaşlar biz ne zaman transfer yaparız
beyler konuya çok fransız kaldım son durum nedir icardi defteri kapandı mı yoksa ağustosa kadar veremmi olacaz? orta sahada kimler düşünülüyor? boey nelson transferinde son durum ne? sol bek stoper adayları kimler?
10-15 arası edermerih kaç para